1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Mercedes şi BMW fac firmă de ride sharing în România

Clever va deveni FREE NOW de astăzi, parte din grupul internațional de mobilitate urbană “NOW”, lansat de Daimler și BMW în luna februarie a acestui an. Afacerea constă într-o singură aplicație pentru a găsi cea mai bună soluție de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în România și în peste 100 de orașe din nouă țări europene în care grupul operează.

26 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Prima etapă a lansării FREE NOW în România va începe prin înrolarea șoferilor Clever existenți din București în noua aplicație, urmând ca într-o etapă ulterioară să aibă loc și migrarea în alte orașe în care Clever operează. Șoferii vor avea astfel posibilitatea să-și crească veniturile prin intermediul platformei multimodale de servicii care îi conectează atât cu pasagerii români, cât și cu pasageri străini care vin în România în scop turistic sau de business. 

Aplicația FREE NOW va fi în curând disponibilă și pentru pasageri, fiind necesar să o descarce din magazinele de aplicații ale Apple și Google după lansarea oficială. Ulterior, aplicația Clever va continua să fie operațională pentru jumătate de an, după care va fi înlocuită complet de noua aplicație FREE NOW. 

“Echipa Clever va rămâne în continuare să aibă grijă de aplicaţia FREENOW. Promisiunea noastră e că şoferii care lucrează pentru noi vor câştiga cel mai mult dintre toţi care folosesc astfel de aplicaţii. Ne ocupăm foarte aproape şi de calitatea serviciilor. Investiţia în transformarea Clever în FREENOW este de 3 milioane de euro în rebranding şi dezvoltarea noii aplicaţii. Credem că anul viitor numărul de curse ne va creşte cu 50%, faţă de acest an. Anul acesta am înregistrat 30 de milioane de curse finalizate”, a declarat Andrei Frunză. 

FREE NOW face parte din grupul NOW rezultat din fuziunea serviciilor de mobilitate urbană ale BMW și Daimler. Celelalte componente de business ale grupului, pe plan internațional, sunt SHARE NOW - serviciu de închiriere mașini direct de pe stradă, care permite clienților să închirieze şi să plătească pentru vehicule cu ajutorul smartphone-ului, oriunde și oricând, PARK NOW - serviciu de parcare digitală prin care utilizatorii pot găsi cele mai bune soluţii pentru parcare, pot rezerva un loc şi pot gestiona timpul de parcare, având inclusiv posibilitatea să plătească electronic pentru locul de parcare ocupat, CHARGE NOW - serviciu destinat șoferilor de mașini electrice care oferă localizare simplă și rapidă a punctelor de încărcare electrică și plată prin aplicație și REACH NOW - aplicație multimodală pentru servicii de transport.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO