Metaminds este pentru al doilea an consecutiv “IT Transformation Partner of the Year” 2020 al Dell Technologies

Metaminds a fost desemnată “IT Transformation Partner of the Year” de către Dell Technologies, liderul mondial în produse, servicii și soluții pentru stocarea și gestionarea informațiilor. Recunoașterea a fost acordată în cadrul ediției virtuale de anul acesta a Dell EMC Partner Awards, potrivit unui comunicat al companiei.
Economica.net - mie, 02 sept. 2020, 08:00
Metaminds este pentru al doilea an consecutiv “IT Transformation Partner of the Year” 2020 al Dell Technologies

Distincția “IT Transformation Partner of the Year” obținuță de Metaminds este oferită partenerilor strategici care au înregistrat o creștere semnificativă în anul fiscal anterior. Gradul sporit de complexitate pentru proiectele implementate a fost un alt criteriu pe care Dell l-a avut în vedere când a stabilit clasamentul.

În plus, Metaminds a generat, pe parcursul anului 2019, un procent relevant de “net new business” pentru liderul mondial, fiind partener dedicat soluțiilor enterprise.

 “Ne onorează să fim numiți, pentru al doilea an consecutiv, «IT Transformation Partner of the Year» de către Dell Technologies. Pentru noi este o recunoaștere a efortului depus în dezvoltarea unor proiecte complexe, fiind în același timp o confirmare a sprijinului acordat de Dell. Colaborarea cu ei a făcut posibilă fuziunea dintre expertiza Metaminds în dezvoltarea și integrarea de soluţii de securitate cibernetică și tehnologiile enterprise de ultimă generație oferite de Dell Technologies. Împreună, asigurăm clienților noștri din sectoare de activitate variate o transformare digitală accelerată, alături de o adaptare rapidă și eficientă la noul mediu de business”, a explicat Marius Marinescu, CTO Metaminds.

 Pe masură ce tehnologiile emergente au devenit un catalizator al schimbării în toate industriile, Metaminds a cooperat cu Dell Technologies pentru a debloca numeroasele oportunități oferite de noua realitate digitală și de a îmbunătăți rezultatele activității pentru clientul final.

 Scopul Dell EMC Partner Awards este să evidențieze modul în care partenerii Dell își folosesc know-how-ul pentru a ajuta jucătorii din diferite domenii să obțină rezultate mai bune și mai repede, utilizând tehnologii de ultimă generație. Fie că este vorba de AI și Machine Learning, ori de soluții în Cloud, parteneriatul cu Dell permite acestora să susțină dezvoltarea business-ului pentru fiecare client în parte.

Suntem o organizație cu rezultate excepționale, iar succesul nostru se datorează în mare parte relațiilor solide pe care le-am dezvoltat cu partenerii Dell. Întotdeauna am căutat oameni dedicați și pasionați care să ne susțină în încercarea de a asigura fiecărui client beneficiile tehnologiilor noastre de top. Când acțiunile acestora sunt răsplătite cu un astfel de premiu, nu putem decât să fim bucuroși să colaborăm cu Metaminds. Echipa de profesioniști din spatele acestui brand ajută companiile care aleg soluțiile noastre să îmbrățiseze transformarea digitală, iar una dintre prioritățile noastre este să le oferim tot suportul necesar pentru a soluționa provocările digitale întâmpinate în cadrul diverselor proiecte”, a declarat Valentin Stănescu, General Manager Dell Technologies România.

Metaminds este o companie 100% românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT, înființată în 2015 și care numără nu mai puțin de 100 de ani de experiență individuală cumulată a echipei de experți. Compania se diferențiază pe piața locală prin abordarea interdisciplinară care a generat soluții în domenii strategice precum infrastructură critică de interes național, telecomunicații, energie și utilități.

Recent, compania Metaminds a fost nominalizată de prestigioasa publicație Financial Times în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa. În cadrul clasamentului, Metaminds plasează România pe locul 2 la nivel european în topul companiilor cu cea mai importantă creștere în domeniul securității cibernetice și ocupă locul fruntaș în cadrul companiilor românești cu profil IT incluse în clasament.

Te-ar mai putea interesa și
Starea de urgență în Republica Moldova a fost prelungită pentru 60 de zile
Starea de urgență în Republica Moldova a fost prelungită pentru 60 de zile
Parlamentul a adoptat joi hotărârea privind prelungirea stării de urgenţă în Republica Moldova cu 60 de zile, începând cu 6 decembrie. Documentul a fost aprobat la propunerea Guvernului......
Un binecunoscut politician pro-rus a ajuns șeful Serviciului de Informații din Serbia
Un binecunoscut politician pro-rus a ajuns șeful Serviciului de Informații din Serbia
Guvernul sârb l-a numit joi pe Aleksandar Vulin, un apropiat pro-rus al preşedintelui Aleksandar Vucic, în funcţia de ...
12 persoane rănite de poliție în timpul protestelor declașate după moartea lui George Floyd vor primi despăgubiri de 50.000 de dolari fiecare
12 persoane rănite de poliție în timpul protestelor declașate după moartea lui George Floyd vor primi despăgubiri de ...
Oraşul Minneapolis va plăti câte 50.000 de dolari pentru fiecare dintre cele 12 persoane rănite de poliţie în timpul ...
Lavrov: Rusia e pregătită să reia dialogul cu Occidentul, dar nu se va reveni la „business as usual”
Lavrov: Rusia e pregătită să reia dialogul cu Occidentul, dar nu se va reveni la „business as usual”
Rusia ar fi pregătită să reia dialogul cu Statele Unite şi NATO pe tema garanţiilor de securitate, dar până acum Moscova ...