Meteo – Cum va fi vremea în perioada duminică 14 iulie – miercuri 17 iulie

Prognoză meteo - Duminică sunt aşteptate ploi, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși local 20 l/mp și izolat 30...40 l/mp. Vremea rece şi ploioasă va continua şi luni, dar de marţi scăpăm de ploi, scrie ROMANIATV.net.
Economica.net - Dum, 14 iul. 2019, 07:29
Meteo - Cum va fi vremea în perioada duminică 14 iulie - miercuri 17 iulie

PROGNOZA METEO DUMINICA: Vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăși local 20 l/mp și izolat 30…40 l/mp. Excepție vor face regiunile sud-estice, iar noaptea și cele vestice, unde înnorările vor fi temporare, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, scrie ROMANIATV.net.

BUCUREŞTI – Vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO LUNI –  Vremea va fi răcoroasă în majoritatea regiunilor, iar în jumătatea de est a țării și în general instabilă. Cerul va avea înnorări mai accentuate ziua în estul, sud-estul și centrul țării, precum și în zonele montane, unde vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Local, cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi doar temporar noros și numai pe arii restrânse va ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, ușor mai ridicate, spre 29 de grade, în Oltenia. Temperaturile minime se vor situa între 7 și 19 grade.

BUCUREŞTI – Vremea va fi răcoroasă și în general instabilă. Mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări și temporar se vor semnala ploi, mai ales averse, posibil însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO MARTI –  Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, astfel încât acestea se vor mai semnala, trecător și pe arii restrânse, în regiunile sudice și în zona de munte, unde și înnorările vor fi temporar accentuate. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 27 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 6…7 grade.

BUCUREŞTI – Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și trecător, ziua, vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI –  Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil și doar izolat vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 22 și 31 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, spre 8 grade.BUCUREŞTI Vremea se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade. DE JOI PABNA SAMBATA Vremea va continua să se încălzească ușor și treptat. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în cursul după-amiezilor, în zonele montane.

Te-ar mai putea interesa și
Ioana Mihăilă: Probabil că vom impune personalului sanitar nevaccinat să se testeze periodic pe cheltuiala proprie
Ioana Mihăilă: Probabil că vom impune personalului sanitar nevaccinat să se testeze periodic pe cheltuiala proprie
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat sâmbătă că "personalul medical care nu este vaccinat probabil va trebui să se testeze periodic cu costuri suportate de persoana care se......
Primul tramvai turcesc pentru Timișoara, trimis spre România. Poate merge 63 km pe baterie VIDEO
Primul tramvai turcesc pentru Timișoara, trimis spre România. Poate merge 63 km pe baterie VIDEO
Turcii de la Bozankaya au trimis spre România primul tramvai din comanda de 21 de garnituri pentru Timișoara. Acestea vor ...
ANM: Cod portocaliu de ploi torențiale până duminică în județele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea și Buzău. Vreme instabilă în Capitală
ANM: Cod portocaliu de ploi torențiale până duminică în județele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea și Buzău. Vreme ...
Judeţele Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea şi zona de munte a judeţului Buzău se vor afla sub avertizare Cod portocaliu ...
Merkel și Macron solicită statelor UE să-și coordoneze politicile de redeschidere a frontierelor
Merkel și Macron solicită statelor UE să-și coordoneze politicile de redeschidere a frontierelor
Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele francez Emmanuel Macron au lansat vineri un apel ţărilor membre ale Uniunii ...