1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Metropolitan Residence lansează două noi proiecte rezidenţiale cu 281 de apartamente

Metropolitan Residence anunță două proiecte noi, sub marcă proprie: Metropolitan Mihai Bravu și Metropolitan Viilor. Cele două proiecte rezidențiale situate în zone centrale ale Capitalei, sunt adresate segmentului middle class și însumează 281 de apartamente.

19 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Investiția în cele două proiecte este estimată la peste 25.000.000 de euro, iar lucrările vor fi gata până la sfârșitul lui 2021.

„Am ales cele două locații centrale, pentru că am observat o dezvoltare a infrastructurii și o creștere a calității vieții în cele două zone, ceea ce ne ajută să poziționăm apartamentele în categoria middle-class, cu prețurile de vânzare cuprinse între 1.500 și 1.600 euro/mp util. Soluția arhitecturală, finisajele și dotările vor fi premium, concepute la standardele zonei de nord a capitalei: o arhitectură frumoasă, fațadă ventilată, suprafețe vitrate mari, încălzire în pardoseală. Practic, aducem calitatea din Nordul Bucureștiului în zonele Mihai Bravu și Șoseaua Viilor”, declară Dan Drăgulin, Managing Partner Metropolitan Residence.

Ansamblul rezidențial Metropolitan Viilor va fi situat la mică distanță de Parcul Carol, proiectul include realizarea a 200 de apartamente premium, cu 2, 3 și 4 camere. 

Metropolitan Mihai Bravu va avea 81 de apartamente, cu 2 și 3 camere și prețuri de vânzare care pornesc de la 92.000 euro +TVA. Termenul de livrare este prevăzut pentru sfârșitul lui 2020.

Noul proiect este situat în zona Mihai Bravu - Vitan, vis-a-vis de staţia de metrou Mihai Bravu, în proximitatea parcului Tineretului, iar proiectul este deja demarat de la jumătatea acestui an.

Metropolitan Residence își menține interesul și pentru zona de nord a Capitalei, dezvoltatorul urmând să demareze în perioada următoare alte proiecte rezidențiale majore pe cele aproximativ 6 hectare de teren pe care le deține în această zonă.

Metropolitan Residence a debutat pe piața imobiliară în anul 2010 și a dezvoltat mai multe ansambluri rezidențiale, care însumează peste 3.000 apartamente. Valoarea investițiilor depășește 200 de milioane de euro până în prezent.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO