1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 12 º

News

Metrorex: Circulaţia rutieră pe strada Râul Doamnei a fost reluată

Circulaţia autovehiculelor a fost reluată vineri, în jurul orei 12:30, pe strada Râul Doamnei, care face legătura între strada Prelungirea Ghencea şi Bulevardul Drumul Taberei, informează Metrorex.

17 ian, 2020 | Agerpres

De asemenea, cu o zi în urmă, a fost reluată circulaţia autovehiculelor pe trei benzi pe Bulevardul Drumul Taberei, în zona Romancierilor, pe sensul spre strada Valea Ialomiţei. Pe celălalt sens de circulaţie, traficul va fi restricţionat la două benzi, de la strada Valea Ialomiţei spre strada Braşov, pentru lucrările de refacere a spaţiului verde dintre partea carosabilă şi trotuar, afectat de devierile de utilităţi.

Magistrala 5 de metrou va fi dată în exploatare în luna iunie a acestui an, a afirmat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în urmă cu o săptămână.

"Magistrala M5 din Drumul Taberei: am fost acolo cu domnul prim-ministru şi am primit toate asigurările din partea celor care lucrează la structură şi care în aprilie trebuie să finalizeze lucrările, din partea celor care au contractat partea de semnalizări şi s-au angajat că în şase săptămâni finalizează partea de semnalizare, din partea celor care lucrează la finisaje, toţi cei care sunt implicaţi în realizarea obiectivului, în frunte cu noul manager general (Mariana Miclăuş - n. r.), prima femeie director general la metrou, toţi s-au angajat că în vara anului 2020, în iunie 2020, acest obiectiv este dat în exploatare. (...) Noi o să stăm acolo să-i sprijinim", a explicat Bode, la Digi 24.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO