1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

Extern

Metroul londonez va circula 24 de ore din 24 în week-end, începând din septembrie 2015

Metroul londonez, care transportă până la 4 milioane de călători pe zi, va funcţiona 24 de ore din 24 la fiecare sfârşit de săptămână, începând din 12 septembrie 2015, a anunţat miercuri Transport for London (TFL).

24 sep, 2014 | Agerpres

Intrarea în vigoare a Night Tube, promisiune a primarului Londrei, Boris Johnson, urmează să coincidă cu începerea Cupei Mondiale la rugby, care se va desfăşura între 18 septembrie şi 31 octombrie 2015 în Anglia. Trenurile vor circula noaptea aproximativ din 10 în 10 minute pe principalele linii care străbat centrul capitalei britanice.

'Peste jumătate de milion de londonezi utilizează deja metroul vinerea şi sâmbăta după ora 22.00. Introducerea Night Tube este o etapă istorică pe drumul spre modernizarea' celui mai vechi metrou din lume, a spus Mike Brown, director al London Underground.

'S-a crezut multă vreme că este imposibil ca trenurile să circule toată noaptea. Într-un an însă vom avea un serviciu la nivelul unui oraş mondial în mişcare 24 de ore din 24', a afirmat Boris Johnson.

Principalii lideri sindicali au salutat iniţiativa, dar au atras atenţia că ea s-ar putea transforma în 'dezastru' dacă personalul nu va fi suplimentat pe măsura nevoilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO