1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

MFE vrea să achiziţioneze servicii software cu circa 3,2 milioane lei

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) vrea să achiziţioneze servicii suport pentru produsele software IBM, utilizate de aplicaţia MySMIS, cu peste 3,241 milioane lei, se arată într-un anunţ postat pe site-ul e-licitaţie.ro.

22 iul, 2014 | Agerpres

'Obiectivul achiziţiei este de a oferi suportul necesar produselor software IBM deţinute de către MFE astfel încât aplicaţia conexă SMIS-CSNR MySMIS să aibă astfel asigurată o funcţionare optimă şi disponibilitate ridicată, până la data de 31 octombrie 2015. Facilităţile oferite de suportul solicitat includ acces la ultimele versiuni de software, suport prompt - multi-platformă, suport tehnic pentru produsele software IBM - pentru specialiştii IT desemnaţi, suport tehnic 'remote' (RTS), suport 24x7 pentru probleme critice de business, funcţionalităţi de suport on-line ('self-help'), etc.', se arată în anunţ.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 septembrie 2014, ora 16,00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 29 septembrie la ora 18,00.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO