1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Finanţe şi bănci

MFP organizează, duminică, a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează, duminică, de la 18:30, a doua etapă de selecţie a celor 100 de câştigători la extragerea lunară a Loteriei bonurilor fiscale din data de 16 iulie , la care au participat bonurile emise în perioada 1 - 30 iunie 2017, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, vineri, AGERPRES.

25 aug, 2017 | Agerpres

Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei.

'În prima etapă a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind câştigătoare bonurile fiscale emise în data de 26 iunie 2017, cu o valoare de 20 de lei. După centralizarea bonurilor fiscale câştigătoare, depuse în termenul legal de 30 de zile, a rezultat un număr de 1.659 cereri de revendicare, fiind depăşit astfel numărul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii). Lista bonurilor fiscale pentru care au fost revendicate premii la extragerea lunară din 16 iulie este disponibilă pe site-ul MFP, la rubrica Loteria bonurilor fiscale', se arată în document.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române.Aceasta este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

'Aceasta va consta în extragerea cu urnele Loteriei Române a unui număr din intervalul numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 până la 1659. Numărul extras în cadrul acestei trageri va fi primul câştigător. Pentru desemnarea celui de-al doilea câştigător, se aplică crescător la primul număr extras un pas care are valoarea egală cu ziua emiterii bonului fiscal câştigător (26). Pentru stabilirea celorlalţi câştigători, pasul se adună succesiv la numărul desemnat anterior ca fiind câştigător. Dacă în urma aplicării acestei proceduri de selecţie se depăşeşte numărul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din listă (1659), următorul număr câştigător din listă este dat de diferenţa dintre suma determinată prin aplicarea pasului (26) la baza de referinţă şi numărul unic maxim atribuit (1659), continuând cu aplicarea pasului până la stabilirea numărului maxim de premii prevăzut de lege, respectiv 100. În procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind câştigătoare, sunt eliminate din listă', menţionează sursa citată.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în 'Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale', respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO