1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Finanţe şi bănci

Finanţe: Plus de 3% la colectare, în aprilie, faţă de programul stabilit

Ministrul Finanţelor Publice, Anca Dragu, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, că, în luna aprilie, încasările la bugetul de stat au crescut cu 3% faţă de programul stabilit.

18 mai, 2016 | Agerpres

'Faţă de program avem un plus de colectare de 3%, deci un grad de realizare de 103%, la aprilie, şi în total 1,51 miliarde de lei. Au fost încasări peste program, chiar şi la TVA, în condiţiile în care am avut şi rambursări suplimentare de TVA în comparaţie cu perioada precedentă din anul trecut. (...) Programul se face trimestrial şi apoi noi facem nişte evaluări destul de aritmetice, de împărţire la trei pe fiecare lună. Deci pot să vă spun în comparaţie cu programul la trei luni şi într-adevăr la aprilie şi în aprilie avem aceeaşi cifră de 3%, deci eu mă refer la cifrele de încasări pe aprilie. Avem creştere faţă de program de 3%', a spus Anca Dragu.

Aceasta a fost întrebată, la Palatul Victoria, despre situaţia încasărilor, în luna aprilie, despre care fostul şef al Fiscului Gelu Diaconu ar fi susţinut că au scăzut cu 1,2 miliarde de lei faţă de cât era programat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO