1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 10 º

Finanţe şi bănci

MFP va plăti a doua dobândă şi va rambursa valoarea nominală pentru titlurile de stat pentru populaţie emise în 2015

Ministerul Finanţelor a anunţat luni că va plăti, în 26 iunie, a doua oară, dobânda anuală în valoare de 21,50 lei per obligaţiune, precum şi rambursarea valorii nominale de 1.000 lei per obligaţiune, aferente titlurilor de stat pentru populaţie emise în 2015, în cadrul programului Fidelis, scrie News.ro.

12 iun, 2017 | News.ro

În iunie 2015, Ministerul Finanţelor a lansat prima emisiune de acest tip pentru populaţie, în cadrul programului Fidelis, obligaţiunile având o valoare nominală de 1.000 de lei, scrie News.ro.

Emisiunea a avut un succes limitat, populaţia cumpărând obligaţiuni în valoare de 65 de milioane de lei, din valoarea anunţată, de 100 de milioane de lei, cu o dobândă anuală de 2,15%.

În 26 iunie 2017, plăţile se vor realiza în numerar la ghişeele agenţiilor Raiffeisen Bank, către persoane fizice, sau prin transfer bancar în conturile deţinătorilor, potrivit comunicatului.

”Depozitarul Central va asigura distribuirea sumelor reprezentând dobânzi şi rambursări ale valorii nominale către deţinătorii titlurilor de stat, iar plăţile vor fi realizate prin intermediul Raiffeisen Bank, în calitatea sa de agent de plată”, a anunţat ministerul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO