1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

MHP Consulting, companie afiliată Porsche, a deschis un centru de dezvoltare în Timişoara

MHP Consulting Romania, afiliată concernului Porsche, a deschis un centru de dezvoltare, de 300 mp în prima fază, în Vox Technology Park din Timișoara după cel inaugurat în 2014 în Cluj-Napoca. Până în 2020, aproximativ 500 de angajați vor lucra pentru MHP România din punctele de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara.   

16 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Activitatea companiei pe piața IT „made in Romania” a început în urmă cu aproximativ zece ani în contextul unor colaborări de succes cu parteneri locali. Noul birou din Timișoara pune accentul pe servicii SAP de infrastructură și dezvoltare software, completând portofoliul de servicii cu Digital Services. Până la sfârșitul acestui an, peste 20 de angajați se vor alătura echipei timișorene, condusă de Radu Radovici. 

 „Investind în oameni motivați și extrem de bine pregătiți din punct de vedere academic, ne-am consolidat cu succes echipa și totodată competența în Cluj-Napoca unde momentan avem peste 300 de angajați. Mai mult de atât, am reușit să ne poziționăm pe piață în calitate de angajator de elită cu o cultură organizaționala tânără, deschisă, puternic orientată către încurajarea evoluției și a stării de bine a angajaților noștri. Suntem încântați să continuăm în aceeași tonalitate, să ne deschidem porțile în Timișoara pentru pasionații de tehnologie”, spune Oliver Oswald, partener în MHP CEO și MHP Consulting Romania.

Din România, MHP dezvoltă și livrează soluții IT 360° la cele mai înalte standarde unui portofoliu vast de clienți din segmentul „Mobility & Manufacturing” din întreagă lume, acest lucru facilitând dezvoltarea organică a punctelor de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara. Pentru fazele umătoare de extindere, suprafața ocupată de ompanie va crește în funcție de necesități.

 „MHP Timișoara reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră atât la nivel internațional cât și în România. Avem deja o bază puternică și văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri și avem convingerea că prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”. Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania. 

 MHP – A Porsche Company, entiate afiliată concernului Porsche, este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții adresate segmentului de piață „Mobility & Manufacturing”.

Compania are aproximativ 3.000 de angajați, prezenți cu 14 locații în 6 țări din întreaga lume (Germania, Elveția, Anglia, SUA, China și România).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO