1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Mic.ro e oficial în faliment!

Firma Mic.ro Retail SRL, cea prin care omul de afaceri Dinu Patriciu a dezvoltat reţeaua de magazine fixe şi mobile a intrat oficial în faliment.

26 oct, 2012 | | ECONOMICA.net

La data de 11 octombrie a fost aprobată intarea în faliment a firmei Mic.ro Retail SRL. Astfel, prin sentinţa civilă s-a dispus sigilarea bunurilor din averea debitoarei şi trimiterea de notificări tribunalellor din alte judeţe în care Mic.ro Retail are bunuri, în vederea sigilării.

Creditorii, inclusiv cei care au întregistrat creanţe împotriva Mic.ro Retail în perioada de observaţie, până la deschiderea procedurii falimentului, trebuie să se înscrie la masa credată a firmei, prin depunerea cererii de adminitere a creanţei până la data de 26 noiembrie 2012.

Mic.ro Retail SRL a intrat în insolvenţă în luna februarie a acestui an, cu datorii de 190 de milioane de euro. De asemenea, şi firma prin care Dinu Patriciu deţinea magazinele miniMAX şi MACRO a intrat în insolvenţă tot la începutul acestui an. Cumulat, cele două firme aveau datorii de 265 de milioane de euro, potrivit tabelelor de creanţe publicate acum câteva luni de RVA, administratorul judiciar al celor două firme.

În luna aprilie a acestui an, Arin Stănescu a declarat pentru ECONOMICA.NET că se ia în considerare deschiderea procedurii de faliment în cazul Mic.ro Retail.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO