1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Michael Israeli, dezvoltatorul Atrium Arad, revine în România şi alături de trei parteneri dezvoltă Vibe Forward, proiect mixt de 50 mil. euro

Vibe Properties, companie fondată de Michael Israeli, arhitect şi dezvoltator, fondatorul Atrium Centers, acum dispărută cu excepția mallului din Arad, în colaborare cu Rudolf Vizental, Andrei Cionca ambii acționari la Casa de Insolvență Transilvania şi Cătălin Sima, lansează un proiect rezidenţial în nordul Bucureştiului, cu o valoare estimată a investiţiei de peste 50 milioane euro. 

12 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Complexul, pentru care a fost deja eliberată autorizaţia de construire, va cuprinde 448 de apartamente şi spaţii comerciale, urmând să fie dezvoltat în două etape, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu.

În prima etapă va fi ridicată o clădire tip turn de 17 etaje care va include 195 de apartamente, dar şi 12 duplexuri situate la ultimele etaje.

Proiectul va include trei turnuri de locuințe, o galerie comercială și spații de co-working și va include, la finalizare, 448 de apartamente. 

Mallul Atrium lansat de Michael Israeli în parteneriat cu fondul de investiții Carpathian în martie 2010, a fost vândut pe jumătate cu o zi inaintea deschiderii în martie 2010 către constructorul proiectului.

În prezent mallul este deținut de Mas Re și Prime Kapital prin PKM Investments joint venture 80%-20% al celor două companii, care au plătit pe mallul arădean 40,5 milioane de euro. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO