Microchip Technology şi-a extins contractul şi spaţiul ocupat în AFI Park 1

Microchip Technology şi-a extins contractul şi a extins spațiul închiriat cu 1.200 mp din AFI Park 1, parte a proiectului office AFI Park din apropierea mallului AFI Cotroceni.
Răzvan Zamfir - lun, 23 sept. 2019, 07:28
Microchip Technology şi-a extins contractul şi spaţiul ocupat în AFI Park 1

Urmare acestei tranzacții, Microchip Technology va ocupa aproximativ 60% din AFI Park 1, cu spații de birouri extinse pe 6 etaje. Tranzacția a fost intermediată de Oliver Derksen, reprezentant al Knight Frank Romania.

 „Suntem fericiți să anunțăm că Microchip Technology a decis să continue colaborarea noastră, prin reînnoirea contractului existent, dar și prin extinderea activității în AFI Park 1. Aceasta este o dovadă clară a faptului că oferim chiriașilor noștri cele mai bune soluții și spații de birouri, prin furnizarea unui pachet complet care include servicii și facilități la standarde tehnice ridicate. AFI Park 1-5 oferă o sinergie între spațiile de birouri și cele comerciale din mall-ul AFI Cotroceni, permițându-le chiriașilor noștri să se bucure de timpul petrecut la birou și să aibă o varietate de alegeri pentru pauzele lor de prânz, datorită accesului rapid la restaurante, magazine, dar și servicii bancare, farmacii, și alte servicii, pentru care beneficiază de reduceri oferite prin programul unic de fidelitate AFI Club”, a declarat Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe Romania.

Microchip Technology este lider în furnizarea de soluții integrate inteligente, conectate și securizate de control si este o companiecare și-a început activitatea în România acum 13 ani, având în prezent aproximativ 300 de angajați.

„Extinderea birourilor noastre este o parte integrantă a strategiei noastre de dezvoltare în România. AFI Europe este partenerul nostru pe termen lung, datorită beneficiilor oferite prin intermediul spațiilor de birouri moderne și poziționarea excelentă, ușor accesibilă cu transportul în comun, inclusiv cu metroul. Proximitatea mall-ului AFI Cotroceni este un mare plus pentru angajații noștri și ne ajută în procesul de recrutare”, a declarat Delia Chiricescu, Director Executiv Microchip Technology.

Clădirile de birouri AFI Park 1-5  reprezinta dintr-unul dintre cele mai moderne și avansate centre de birouri din București, oferind o suprafață totală închiriabilă de 70.000 mp și aproximativ 700 de locuri de parcare. Printre chiriașii clădirilor se numără: Endava Romania, Electronic Arts, Telus International, Veeam Software Romania, SecureworksAditional fata de AFI Park 1-5, care este complet operational și închiriat în totalitate, AFI Europe Romania construiește, în prezent, clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 100.000 mp în AFI Tech Park și AFI Park Brașov.

AFI Tech Park este unul dintre cele mai noi campusuri de afaceri din București, poziționat în apropierea hotelului J. W. Marriott și a Palatului Parlamentului. Proiectul va include trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 70.000 mp. Prima clădire a fost finalizată în T3/2018 și este închiriată în proporție de 80%, iar cea de-a doua clădire este în construcție în momentul de față.

 

AFI Europe Romania dezvoltă, de asemenea, AFI Brasov, un proiect mixt în Brașov, care include un centru comercial de 45.000 mp și două clădiri de birouri cu o suprafață totală de 25.000 mp, situat în centrul orașului. Prima fază a proiectului de birouri, AFI Park Brașov 1, care va avea aproximativ 15.000 mp de spații de birouri clasa A, va fi lansată în T2/2020. Datorită standardelor ridicate și a facilităților pe care le oferă, complexul este conceput sub forma unui nou hub IT&C pentru companiile multinaționale prezente în Brașov.

 

Te-ar mai putea interesa și
Olandezii de la Damen au depus singura ofertă la licitația ISU pentru nave multirol ce vor fi folosite în Marea Neagră și Marea Mediterană
Olandezii de la Damen au depus singura ofertă la licitația ISU pentru nave multirol ce vor fi folosite în Marea Neagră ...
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a primit o singură ofertă la licitația pentru nave multirol, cu o valoare estimată de 187 milioane de lei. Mai exact, oferta a fost......
Producătorul de mașini electrice Tesla recrutează personal în România
Producătorul de mașini electrice Tesla recrutează personal în România
La doar un an după deschiderea biroului de la București, producătorul american de mașini electrice Tesla pare gata pentru ...
Moraru, MIPE: Scheme de ajutor de stat pentru producţia de hidrogen şi susţinerea IMM-urilor
Moraru, MIPE: Scheme de ajutor de stat pentru producţia de hidrogen şi susţinerea IMM-urilor
Secretarul de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Carmen Moraru a declarat, miercuri, că în această ...
China anunţă încheierea exerciţiilor militare din jurul Taiwanului
China anunţă încheierea exerciţiilor militare din jurul Taiwanului
Armata chineză a anunţat miercuri încheierea "cu succes" a exerciţiilor militare din jurul Taiwanului, transmite dpa.