1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Miele deschide cel de-al cincilea showroom din România, la Oradea

Producătorul de echipamente electrocasnice premium Miele își continuă strategia de extindere în România și a inaugurat cel de-al cincilea showroom propriu, în Oradea, al doilea showroom din vestul țării.

18 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Noul showroom din vestul țării se întinde pe o suprafață de 210 metri pătrați, iar investiția totală se ridică la 100.000 de euro.

„Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării a  fost luată ca parte a strategiei noastre de extindere în regiunile cele mai importante ale României, dar și unde brandul are o notorietate. Consolidarea brandului va continua, facem deja pași importanți spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, spune Loredana Butnaru, General Manager Miele România.

Noul showroom Miele din Oradea se alătură, astfel, celor două locații proprii din București, celei din Constanța, inaugurată acum doi ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis în 2018. Produsele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă  electrocasnicele din portofoliul Miele.

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România.

Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări.

Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO