1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

News

Mihai Fifor: Suntem în faza finală a negocierii cu General Dynamics privind transportoarele blindate

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a anunţat miercuri că negocierile cu firma General Dynamics privind transportoarele blindate se află în faza finală.

10 ian, 2018 | Agerpres

'Suntem în faza finală a negocierii cu General Dynamics pentru transportoarele blindate. Foarte multă lume a întrebat de ce nu am semnat contractul la finele anului trecut. Răspunsul este cât se poate de clar - pentru că nu negociasem suficient şi pentru că am dorit să avem o negociere cât mai bună pentru ca statul român să beneficieze de un preţ corect pentru transportoare. Sperăm ca săptămâna aceasta să închidem negocierile cu General Dynamics şi să putem anunţa semnarea contractului', a declarat Fifor, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că programul de investiţii pentru înzestrare se desfăşoară conform planificării şi şi-a manifestat speranţa ca săptămâna viitoare să fie adus în Guvern proiectul privind achiziţionarea rachetelor HIMARS, urmând ca la începutul sesiunii parlamentare acesta să fie aprobat de Legislativ.

Potrivit ministrului, proiectul privind corvetele multifuncţionale este aproape finalizat, iar documentele pentru cel de-al doilea sistem Patriot vor fi semnate anul acesta.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO