Mihai Stoica a fost suspendat patru luni de Comisia de Disciplină a LPF

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost suspendat patru luni şi a primit o penalitate sportivă de 16.000 de lei pentru comportamentul său de la meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Valentin Epure.
Economica.net - mie, 14 aug. 2013, 06:42
Mihai Stoica a fost suspendat patru luni de Comisia de Disciplină a LPF

Clubul Steaua Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei.

Gruparea Dinamo Bucureşti a primit o penalitate sportivă de 50.000 de lei, iar antrenorul secund Daniel Timofte a primit avertisment.

De asemenea, antrenorul formaţiei Corona Braşov, Nicolae Manea, a fost suspendat o etapă.

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a dat cu şutul la un steag al formaţiei Dinamo înaintea începerii meciului direct. De asemenea, oficialul stelist a avut o altercaţie cu membri ai conducerii FC Dinamo la vestiare, după întâlnire.

Înaintea începerii partidei au avut loc incidente între grupurile de suporteri rivale pe Arena Naţională, fanii dinamovişti din Peluza Sud au forţat cordonul de stewarzi ai firmei de securitate şi s-au îndreptat spre sectorul destinat suporterilor stelişti încercând să intre în conflict cu aceştia. Jandarmii au intervenit între cele două grupuri de suporteri pentru a-i separa şi pentru a aplana conflictul.

După producerea incidentului, suporterii au continuat să arunce cu scaune şi beţe de steaguri iar observatorul oficial şi reprezentantul Prefectului Municipiului Bucureşti au solicitat evacuarea de către jandarmi a spectatorilor din sectorul 108, Peluza Sud.

În timpul meciului Dinamo – Steaua (scor 1-2) de duminică, suporterii ambelor echipe au aprins mai multe torţe şi au aruncat cu petarde, unele dintre acestea ajungând şi pe teren.

La finalul partidei, managerul Mihai Stoica i-a provocat pe oficialii clubului Dinamo prezenţi în zona vestiarelor cărora le-a arătat şase degete reprezentând numărul victoriilor consecutive ale formaţiei Steaua în faţa grupării rivale. În urma acestui gest, oficialii şi jucătorii dinamovişti au reacţionat preferând injurii şi încercând să ajungă la Mihai Stoica. După câteva minute, stewarzii prezenţi au reuşit să stingă incidentul.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...