1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

Finanţe şi bănci

Mihnea Bărbulescu (EAM): Cazul FNI a produs efecte negative 10 ani; credem că încrederea a revenit

Cazul Fondului Naţional de Investiţii (FNI) a produs efecte negative pe această piaţă timp de 10 ani, dar în prezent încrederea în acest tip de instituţie a fost recâştigată, a declarat, sâmbătă, Mihnea Bărbulescu, director de vânzări în cadrul Erste Asset Management (EAM).

21 sep, 2013 | Agerpres

'Unii dintre ei au mai investit. Cei care au căutat oportunităţi de a obţine randamente mari, dacă mai trăiesc şi acum, pentru că unii erau în vârstă, cu siguranţă au revenit. Unii poate chiar sunt clienţi ai noştri', a răspuns directorul Erste Asset Management, întrebat în ce măsură foştii investitori de la FNI au continuat să investească în fonduri de investiţii.

Mihnea Bărbulescu a subliniat că inclusiv 'cazul Sima' a generat întrebări, dar nu a afectat încrederea investitorilor.

Bărbulescu a participat, sâmbătă, la Sinaia, la Colocviile 'Pieţei Financiare Florin Petria', unde, timp de două zile, importanţi reprezentanţi ai instituţiilor financiar-bancare din România dezbat teme din actualitate.

Erste Asset Management deţine poziţia de lider pe piaţa fondurilor deschise de investiţii, iar cota sa de piaţă este de 37,64% la sfârşitul lunii august 2013, cu un volum de active în administrare de peste 4,539 miliarde lei.

De asemenea, EAM este lider pe piaţa fondurilor din România, cu o cotă de piaţă de 24,34%, incluzând fondurile închise de investiţii şi fondurile străine distribuite pe teritoriul României.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO