1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Mindspace a deschis al doilea spaţiu de co-working din România, în Bucharest Tower Center

Mindspace, furnizorul global de spații de coworking de tip boutique, deschide un spaţiu co-working, de 2.000 mp, high-end și all-inclusive în clădirea office Bucharest Tower Center din apropierea Pieţei Victoria, deţinută de Globalworth,a doua investiţie a companiei după birourile deschise în Globalworth Campus, în Pipera şi urmează un al treilea în zona Olteniţei.

16 apr, 2019 | ECONOMICA.net

Situat în apropierea stației de metrou Piața Victoriei, spațiul Mindspace are o suprafață de aproximativ 2,000 mp, distribuită pe un etaj, și poate găzdui peste 260 de membri, de la start-up-uri sau scale-up-uri, și până la companii de mari dimensiuni.   

Noul spațiu de coworking include atât spații comune de lucru și de tip lounge, care încurajează colaborarea, precum și 23 de birouri private.  

„Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi locații Mindspace în România, în centrul capitalei. Deschiderea celui de-al doilea spațiu este un nou pas pe care îl facem în această piață promițătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spații pe piața din România, venită de la un mix eclectic de companii și echipe de toate dimensiunile", spune Yotam Alroy, Co-Fondator și Chief Business Officer al Mindspace.

Designul spațiului de coworking are la bază un mix de elemente deja emblematice pentru Mindspace, precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spațiile comune de mari dimensiuni, și piese inspirate de comunitatea creativă locală. Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu.

în care spațiul este organizat integrează principiile Design Thinking, astfel încât diferitele zone ale acestuia să fie conectate și cei care lucrează de aici să poată ajunge rapid din orice birou în spațiile comune, încurajând astfel colaborarea.

Beneficiile membrilor Mindspace includ și accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare. 

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14,000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft.  

Mindspace operează 28 de spații în locații prime în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO