1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 4 º

News

Ministerul Afacerilor Interne a semnat un acord-cadru pentru achiziţia a 40.000 de staţii radio TETRA Motorola

Ministerul Afacerilor Interne a semnat un acord-cadru pe patru ani cu Centrul pentru Servicii de Radiocomunicatii SRL, distribuitorul oficial al produselor Motorola Solutions în România, pentru aproximativ 40.000 de stații radio TETRA. Ca parte a acordului-cadru, Poliția Română, Poliția de Frontieră, Jandarmeria și alte structuri subordonate pot comanda, pentru personalul din prima linie, noi terminale radio portabile și pentru mașină.

26 noi, 2020 | | ECONOMICA.net

„Soluțiile de ultimă generație permit agenților însărcinați cu siguranța publică, care acționează în prima linie, să comunice eficient. Stațiile radio TETRA și soluțiile video portabile sunt componente cheie ale ecosistemului de tehnologii Motorola Solutions pentru misiuni critice, care împreună oferă poliției o capacitate sporită de a proteja personalul din prima linie și pe cetățeni”, a declarat Michael Kaae, vicepreședinte regional Europa în cadrul Motorola Solutions.

Potrivit producătorului, stațiile radio portabile MTP3550 TETRA și stațiile radio mobile MTM5400 TETRA oferă performanțe superioare și fiabilitate crescută, fapt care asigură o productivitate sporită și siguranța utilizatorului. Având o performanță audio excelentă, autonomie crescută a acumulatorului și criptare end-to-end, dispozitivele sunt optimizate special pentru organizațiile însărcinate cu siguranța publică.

Motorola Solutions este lider global în servicii de comunicare pentru misiuni critice. 

În Romania, Motorola Solutions a dezvoltat reţeaua comună de comunicaţii radio folosită de toate agenţiile din cadrul Ministerului de Interne şi Ministerului Apărării. Compania a furnizat Inspectoratului General al Poliţiei Române camere video corporale de tip VB400. La inceputul anului, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a atribuit Motorola Solutions un contract de servicii pe cinci ani, prin care furnizorul de echipamente va asigura o funcţionare 24/7 a staţiilor radio TETRA pe aeroporturile din Bucureşti.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO