1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

News

Ministerul Culturii a încheiat un parteneriat cu eMag pentru a restitui donațiile făcute pentru cumpărarea statuii Cumințenia Pământului

Compania eMag se alătură demersului Ministerului Culturii de restituire a donațiilor făcute în cadrul subscripției publice pentru achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului”, informează ministerul prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.

04 iun, 2020 | ECONOMICA.net

Ca urmare a încheierii acestei înțelegeri, persoanele care au donat prin intermediul platformei eMAG, respectiv pe pagina web www.emag.ro, vor transmite cererile către acest operator la adresa de e-mail [email protected] sau folosind următorul link www.emag.ro/restituiribrancusi.

Persoanele interesate pot descărca cererea accesând următorul link: https://s12emagst.akamaized.net/layout/ro/static-upload/Cerere restituire donatie Brancusi 2020.pdf.

În ceea ce privește donatorii neidentificați, aceștia au posibilitatea de a depune o cerere de restituire a sumelor până la data de 30 iunie 2020. Toate informațiile pe această temă au fost publicate pe site-ul ministerului încă de la începutul lunii aprilie și pot fi consultate la rubrica Informații referitoare la restituirea donațiilor efectuate în cadrul subscripției publice pentru achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului” - http://www.cultura.ro/informatii-referitoare-la-restituirea-donatiilor-efectuate-cadrul-subscriptiei-publice-pentru-0.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO