1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

News

Ministerul Energiei: 615 consumatori din zona Moldovei nu sunt alimentaţi cu energie electrică, joi seara

Un număr de 615 consumatori din Moldova nu sunt alimentaţi cu energie electrică joi seara, iar în Brăila, Buzău, Dobrogea, Ialomiţa, Tulcea, Călăraşi şi Constanţa situaţia a rămas dificilă iar echipele operative lucrează în teren pentru reconectare, arată Ministerul Energiei după întâlnirea Comandamentului din Cadrul Dispeceratului Energetic Naţional.

06 feb, 2020 | Agerpres

"Astăzi (joi, n.r.) a fost convocat pentru a doua oară Comandamentul din Cadrul Dispeceratului Energetic Naţional. Este primul moment mai dificil al acestei ierni, în mod special din cauza vitezelor vântului înregistrate în anumite părţi ale ţării. După datele analizate în Comandament, producătorii nu au disfuncţionalităţi însă la distribuţiile de energie electrică s-au înregistrat ruperi de linii aeriene, din cauza vântului şi a căderilor de copaci", potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Energiei.

În Banat s-a închis starea de urgenţă iar în zona Munteniei situaţia a revenit la normal.

"Se dispun în continuare măsuri pentru urgentarea intervenţiilor de reconectare a consumatorilor afectaţi de lipsa energiei electrice", precizează sursa citată.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO