1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Ministrul Costescu, despre restructurarea CNADNR: Procesul va continua cu orice preţ

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat marţi că 'procesul de restructurare de la CNADNR va continua cu orice preţ, chiar dacă nemulţumirile deja se văd'.

05 apr, 2016 | Agerpres

Întrebat despre o eventuală demisie a sa în urma unor evaluări are premierului, Costescu a infirmat-o, iar informaţiile vehiculate în presă referitoare la acest subiect le-a atribuit celor nemulţumiţi de restructurarea CNADNR.

'Au mai fost momente când am început anumite proiecte în anumite locuri şi anumite persoane s-au deranjat. Acum avem restructurarea CNADNR. Începe să producă efecte, nemulţumirile unor foşti sau altor entităţi deja se văd. E normal să aibă şi dânşii susţinerea în presă şi să solicite anumite lucruri. Noi mergem înainte. Procesul de restructurare şi de înlăturare a problemelor de la CNADNR va continua cu orice preţ. (...) E prima oară când se cere aşa ceva. Chiar nu aveam la portofoliu o cerere de demisie, mă bucur dacă o am şi am mai făcut un pas pe scara asta. Vreau să vă spun că în general domnul prim-ministru evaluează periodic miniştrii. Nu începe după Paşti sau înainte de Paşti. E o activitate pe care dânsul o face continuu. Nu văd subiectul discuţiei. A fost probabil o discuţie de presă', a afirmat la Senat Costescu.


Întrebat dacă premierul ar putea să-i reproşeze ceva, Costescu a spus: 'E un minister în care e imposibil să nu ai ceva de reproşat. Sunt 4 sau 5 ministere într-unul. Până acum nu am avut nicio discuţie de natura celei pe care o sugeraţi. Eu cred că nici nu o să am în următoarea perioadă'.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO