1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 8 º

News

Ministrul Energiei, supus verificărilor ANI: Sunt binevenite, sper să pună punct speculaţiilor

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu a declarat miercuri pentru News.ro că verificările Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) asupra declaraţiilor sale de avere sunt "binevenite" şi speră ca rezultatul acestor verificări să pună punct speculaţiilor, potrivit News.ro.

21 sep, 2016 | News.ro

"Verificările ANI sunt binevenite. Sper ca rezultatul verificărilor să clarifice situaţia şi să pună punct speculaţiilor", a spus Grigorescu, pentru News.ro.

Potrivit Hotnews.ro, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) va verifica declaraţiile de avere ale lui Victor Vlad Grigorescu, ministrul Energiei, descoperind unele neclarităţi în declaraţiile de avere ale acestuia.

Ministrul a obţinut cel puţin 791.500 lei din cedarea folosinţei unui bun mobil către o firmă din insulele britanice Turks & Caicos, un paradis fiscal, fără a specifica despre ce bun este vorba.

În declaraţia de avere semnată pe 17 decembrie 2015, la scurt timp după numirea în funcţia de ministru al Energiei, Victor Grigorescu arăta că a încasat 568.050, fără a preciza dacă este vorba de lei sau euro, din cedarea folosinţei, fără să ofere alte amănunte legate de bunuri şi sursa venitului.

În 14 iunie 2016, Victor Grigorescu a completat o nouă declaraţie de avere, obligatorie pentru anul fiscal 2015.

În declaraţia din iunie, ministrul Energiei a menţionat că a cedat folosinţa unui bun mobil către o societate offshore, în perioada 15 ianuarie- 15 aprilie 2015, pentru suma de 237.500 lei (peste 50.000 euro).

Ministrul nu a trecut nici de data aceasta declaraţia de avere despre ce bun mobil este vorba.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO