1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

News

Ministrul Finanţelor, aşteptat să anunţe astăzi rezultatele controlului de la Primăria Capitalei

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu este aşteptat să anunţe luni rezultatele controlului de la Primăria Capitalei.

12 oct, 2020 | News.ro

"IMPORTANT! Mâine, în cadrul declaraţiilor de presă săptămânale cu care deja v-aţi obişnuit, voi prezenta şi concluziile raportului departamentului Inspecţie Economică al MFP la PMB. Vă spun de pe acum că sunt probleme mari acolo!", a anunţat Cîţu duminică pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat săptămâna trecută că este definitivat controlul început în luna februarie la Primăria Capitalei, iar "legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de Ministerul Finanţelor". Ministrul preciza atunci că Inspecţia Economică (IE) este în control la cinci dintre companiile municipale şi vor fi controlate toate.

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, a susţinut că echipa de control de la Ministrul Finanţelor nu a găsit nimic în neregulă la Primăria Capitalei şi a plecat "cum a venit".

"S-au forţat 10 luni să găsească ceva, orice, şi nu au reuşit, pentru că nu aveau ce să identifice negativ", afirma Firea, care anunţa că a pregătit deja plângeri pentru abuz în serviciu.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO