1EUR = 4.8314 RON | Bucureşti 21 º

News

Ministrul Mediului anunţă că va fi verificată pe şantiere respectarea condiţiilor impuse prin autorizaţiile de mediu

Ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că intenţionează să demareze controale pe şantiere, pentru a verifica respectarea condiţiilor impuse prin autorizaţiile de mediu.

09 feb, 2020 | Agerpres

"Săptămâna viitoare vom avea o videoconferinţă cu comisariatele judeţene ale Gărzii de Mediu pentru a avea un control tematic în luna martie. Se va face verificarea condiţiilor impuse prin autorizaţiile de mediu pentru şantiere, fie că vorbim de cele ale administraţiilor publice sau ale operatorilor privaţi. Poluarea în oraşe este mult mai mare la începutul primăverii", a spus Costel Alexe.

Astfel, ministrul Mediului vrea să afle dacă sunt respectate condiţiile impuse şi dacă administraţiile publice locale fac o salubrizare eficientă a străzilor din oraşe. Conform declaraţiilor sale, mai mult de 42% din particulele în suspensie (PM10) care provin în special de la emisiile poluante ar putea fi eliminate printr-o salubrizare eficientă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO