1EUR = 4.8074 RON | Bucureşti 12 º

News

Ministrul Teodorovici despre noua şefă ANAF: N-are mamă, n-are tată!

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a spus despre noua şefă ANAF, Mirela Călugăreanu, că "n-are mamă, n-are tată" şi că are legea în mână şi nu va face diferenţă între contribuabilii datornici la stat.

03 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

El a răspuns aşa la o întrebare  adresată de un jurnalist Mirelei Călugăreanu, legată de recuperarea datoriilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le are la Fisc. Atât ministrul cât şi noul şef ANAF au spus că vor  aplica legea.

Mihaela Triculescu a fost înlocuită din funcţia de şef al Fiscului de Mirela Călugăreanu, prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate luni în Monitorul Oficial. 

Mirela Călugăreanu a mai fost preşedinte al ANAF în timpul mandatului premierului Tudose, când acesta l-a demis pe Bogdan-Nicolae Stan.

Cine este Mirela Călugăreanu

Mirela Călugăreanu face parte din Consiliul de Administratie al CEC Bank, in calitate de membru, din 12.12.2017.

In perioada 2001-2017, a ocupat mai multe posturi de conducere in domeniul finantelor publice: director executiv si director executiv adjunct colectare - Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Municipiul Bucuresti, director general adjunct colectare - Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, sef adjunct - Administratia Finantelor Publice Sector 1, sef serviciu Inspectie fiscala - Directia Generala a Finantelor Publice Municipiul Bucuresti. Anterior, a activat ca inspector de specialitate in Administratia Financiara Sector 1 si consilier fiscal in cadrul SC Finexpert SRL.
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO