1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Ministrul Transporturilor dă asigurări că într-o lună va avea loc licitaţia pentru execuţia Centurii Sud a Timişoarei

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat vineri, la Timişoara, că până la finele lunii martie vor fi scoase la licitaţie proiectarea şi execuţia centurii ocolitoare de sud a Timişoarei, iar în doi ani de la desemnarea câştigătorului va fi finalizat obiectivul. 

17 feb, 2017 | Agerpres

''Pentru judeţul Timiş aş aminti două proiecte foarte importante. Varianta de ocolire Timişoara Sud, pentru care în momentul de faţă avem deja studiul de fezabilitate şi actualizăm toate celelalte documente necesare în vederea obţinerii finanţării, sunt prevăzute sume în buget (...) nu se va pune problema de finanţare. Vom scoate proiectarea şi execuţia la licitaţie spre sfârşitul lunii martie. Asta înseamnă că vom avea 24 de luni de execuţie de la desemnarea câştigătorului licitaţiei'', a declarat Răzvan Cuc, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Transporturilor a mai amintit şi un alt punct important de pe agenda autorităţilor locale şi ale ministerului, respectiv drumul de legătură între autostradă şi Timişoara, acest proiect fiind în curs de analiză la minister. Urmează să se elaboreze o hotărâre de guvern pentru obţinerea indicatorilor tehnico-economici, astfel încât ministerul să poată prinde în buget acest obiectiv.

Ministrul Transporturilor a inspectat vineri tronsonul 2 de autostradă Lugoj-Deva.

''Premierul Sorin Grindeanu mi-a cerut să deblochez problemele de ordin birocratic care ţineau în loc secţiunile A, B, C din tronsonul Lugoj-Deva (...). Am rezolvat această problemă (...). Am constatat că aceşti membri care au participat la acest proiect m-au dezinformat total. De aceea am venit să văd la faţa locului; bineînţeles, vor suporta şi consecinţele. (...). Românii aşteaptă de prea mult timp finalizarea proiectelor de infrastructură, pentru ca această dezinformare să continue'', a spus ministrul Răzvan Cuc.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO