1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, ar urma să demisioneze din Guvern - surse

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, ar urma să părăsească Guvernul pentru a conduce campania electorală a PSD pentru alegerile prezidenţiale, au declarat, marţi, pentru AGERPRES, surse din PSD.

24 iun, 2014 | ECONOMICA.net

Potrivit acestora, Şova îşi va prezenta, în perioada imediat următoare, demisia din funcţia de ministru al Transporturilor iar locul acestuia ar putea fi luat de vicepreşedintele social-democrat Ioan Rus, membru al filialei clujene, însă, potrivit surselor, ar mai exista şi alte variante pentru şefia Ministerului Transporturilor.

Şova a anunţat o declaraţie de presă la ora 15.00.

Dan Şova este cunoscut drept un apropiat al premierului Victor Ponta şi, potrivit informaţiilor din presă, ar urma să facă parte din staff-ul lui Ponta în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Ioan Rus a mai fost ministru în primul Guvern Ponta, dar şi-a dat demisia după începerea suspendării preşedintelui Traian Băsescu. Rus a fost un susţinător al lui Victor Ponta, el şi grupul de la Cluj, ajutându-l pe acesta să preia preşedinţia partidului la Congresul din 2010, când Ponta a candidat împotriva lui Mircea Geoană.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO