1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Ministrul Transporturilor: Remanierea mea, doar o discuţie de presă. Premierul ne evaluează continuu

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, susţine că nu se pune problema remanierii sale de către premierul Dacian Cioloş, afirmând că aceasta este doar "o discuţie de presă", care apare public de fiecare dată când ia măsuri de restructurare a unor companii, de data aceasta fiind vorba despre CNADNR.

05 apr, 2016 | Mediafax

"A fost probabil o discuţie de presă. Au mai fost unele când am început anumite proiecte în anumite locuri şi anumite persoane s-au deranjat. Acum avem restructurarea CNADNR. Începe să producă efecte şi aceste nemulţumiri ale unor foşti sau altor entităţi deja se vede. E normal ca şi dânşii să aibă susţinere în presă şi să solicite anumite lucruri. Noi mergem înainte. Procesul de restrucutrare şi de înlăturare a problemelor din CNADNR va continua cu orice preţ", a declarat Dan Costescu marţi, la Parlament.

El a mai spus că Ministerul Transporturilor este unul în care este imposibil să nu ai ceva de reproşat.

"Sunt patru sau cinci ministere într-unul", a adăugat Costescu.

El a mai precizat că premierul evaluează periodic activitatea miniştrilor.

"Vreau să vă spun că în general domnul prim-ministru evaluează periodic miniştri, nu începe după Paşti sau înainte de Paşti. E o activitate pe care dânsul o face continuu", a punctat ministrul Transporturilor.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO