1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Ministrul Turismului: Suntem în pre-infrigement pe partea de garantare a serviciilor turistice. Un nou pachet legislativ, până la 1 septembrie

România este în etapa de pre-infrigement pe partea de servicii turistice şi până la finele anului trebuie să elaboreze un nou pachet legislativ, dar va veni cu el până la 1 septembrie, a declarat miercuri, la Antena 3, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

12 apr, 2017 | Agerpres

'Suntem în pre-infrigement pe partea de garantare a pachetelor serviciilor turistice. Teoretic şi practic până la sfârşitul anului trebuie să venim cu un pachet nou legislativ pe această zonă. Nu o să venim până la sfârşitul anului, o să venim până la 1 septembrie. Deja nu mai dă nimeni ţepe, pentru că am intrat destul de mult în ei', a spus Dobre.

Acesta a adăugat că a declanşat şi o acţiune de verificare a unităţilor de cazare şi agenţiilor de turism online şi dacă nu au licenţe, va fi suspendată licenţa site-ului.

'Acum o să venim cu o acţiune. Am început cu judeţul Constanţa şi o să luăm orice înseamnă unitate de cazare şi tot ce înseamnă agenţie de turism care sunt în sistemul electronic şi vom face analiza să vedem dacă au licenţe. Nu au licenţă, dacă sunt pe sistem online, suspendăm licenţa site-ului, ne permite legea. Doi la mână: anunţăm şi o să facem public tot ce înseamnă compania respectivă care vinde pachete de servicii turistice şi unităţi de cazare pe judeţul Constanţa, cu nume şi prenume, ca măcar să ştie lumea şi discutăm mai departe cu instituţiile statului', a mai spus Titus Dobre.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO