1EUR = 4.7791 RON | Bucureşti 8 º

News

Miron Mitrea şi-a anunţat demisia din Camera Deputaţilor. Este condamnat la 2 ani de închisoare cu executare

Deputatul PSD Miron Mitrea şi-a depus luni demisia din Parlament, iar plenul Camerei Deputaţilor a luat act de această demisie şi a vacantat postul lui Mitrea, scrie Agerpres.

02 feb, 2015 | Agerpres


'A fost pentru mine o onoare ca mai mult de 18 ani să activez în Parlamentului României şi a fost o mare plăcere şi bucurie să lucrez cu dumneavoastră ca şi cu alţi mulţi colegi care, din păcate, astăzi nu mai sunt aici cu noi. Vreau să mă mulţumesc pentru colegialitatea pe care mi-aţi arătat-o, să vă urez multă sănătate şi să aveţi un an cât puteţi de bun', a spus Mitrea în plenul Camerei.

Instanţa supremă l-a condamnat pe deputatul PSD Miron Mitrea la doi ani de închisoare cu executare, în dosarul de corupţie privind lucrările de construcţie făcute la locuinţa mamei sale.

 

Camera a vacantat totodată şi postul de deputat al lui Ioan Adam

'Camera Deputaţilor constată încetarea calităţii de deputat a domnului Adam Ioan începând cu data de 19 ianuarie 2015 şi declară vacant locul respectiv de deputat în circumscripţia electorală nr. 8 Braşov, Colegiul uninominal nr. 6', a anunţat luni în plenul preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Ioan Adam a fost arestat pe 20 noiembrie printr-o decizie luată de instanţa supremă, în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri din Bacău.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO