Miroslav Majoros, CEO Telekom România: Monitorizăm stabilitatea reţelei în condiţiile creşterii abrupte şi schimbării cererii

Telekom România anunţă că în această perioadă se concentrează pe asigurarea stabilităţii reţelei în contextul creşterii abrupte a cererii pe fondul crizei generate de virusul COVID-19.
Lidia Neagu - joi, 19 mart. 2020, 14:14
Miroslav Majoros, CEO Telekom România: Monitorizăm stabilitatea reţelei în condiţiile creşterii abrupte şi schimbării cererii

„Cel de-al doilea obiectiv, după sănătatea oamenilor, este stabilitatea reţelei şi pentru aceasta noi monitorizăm perfomanţa reţelei, îi asigurăm continuitatea şi prioritizăm activităţile pentru a securiza operaţiunile în condiţiile creşterii abrupte şi schimbării cererii. Facem tot posibilul pentru a susţine nevoile de comunicare şi conectivitate în creştere ale clienţilor, într-un mediu complet securizat şi fără sincope.

Nu în ultimul rând, noi cei de la Telekom Romania, suntem conştienţi de rolul nostru strategic în sistemul critic de comunicaţii al ţării, şi acţionăm cu responsabilitate sporită şi prudenţă în toate situaţiile, pentru a ne păstra abilitatea de a oferi servicii atât societăţii, cât şi autorităţilor.

Sistemul de Business Continuity Management al Telekom Romania, certificat în conformitate cu standardul ISO 22301, este una din dovezile că vom continua să facem tot ce este necesar”, este mesajul lui Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Potrivit acestuia, compania ia ameninţarea Covid-19 foarte în serios atât din punct de vedere uman, cat şi din perspectivă de business.

„În primul rând, suntem cu toţii oameni şi atunci când ne confruntăm cu suferinţa şi boala semenilor noştri, nu putem decât să fim empatici şi săritori la nevoie, dar şi prudenţi, pentru că viaţa este deasupra a orice altceva şi cu toţii avem familii.

Noi, la Telekom, punem siguranţa angajaţilor noştri pe primul loc. De aceea am implementat alternativa muncii de acasă pentru toţi cei al căror loc de muncă îl permite. Iar pentru cei a căror prezenţă în linia întâi a operaţiunilor este absolut necesară, asigurăm echipament de siguranţă, dezinfectant şi informaţii.

Am actualizat toate procesele şi procedurile necesare. Am adaptat procesul de luare a deciziilor pentru a ne asigura că răspundem mai rapid decât în vremuri normale, pentru că responsabilitatea noastră este, pe lângă prevenirea contaminării oamenilor, să menţinem compania operaţională şi, în consecinţă, să vă asigurăm comunicaţiile cu cei dragi şi cele în interes de serviciu.

Ne-am asigurat, pe baza informaţiilor disponibile, a cerinţelor legale şi a altor constrângeri obiective, de continuitatea afacerii în fiecare arie operaţională”.

Miroslav Majoros îşi închieie scrisoarea publică cu rugamintea ca fiecare să aibă grijă de sănătatea sa. 

„Suntem parte a comunităţii noastre şi suntem dedicaţi susţinerii voastre pe deplin, în aceste vremuri fără precedent. Vă rog să aveţi grijă de sănătatea voastră şi să fiţi convinşi că vă puteţi baza pe Telekom Romania!”.

Te-ar mai putea interesa și
TAROM și lecția sârbească de zbor cu arabii. Cum s-a redresat Air Serbia cu ajutor de la Etihad Airways în 10 ani
TAROM și lecția sârbească de zbor cu arabii. Cum s-a redresat Air Serbia cu ajutor de la Etihad Airways în 10 ani
Guvernanții încearcă pentru a doua oară atragerea unui investitor străin în TAROM, companie care zboară de aproape 20 de ani pe pierderi. Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu se vor întâlni cu......
Top 10 importatori de carne în 2023. Patru sunt lanțuri de magazine, cu Kaufland pe primul loc
Top 10 importatori de carne în 2023. Patru sunt lanțuri de magazine, cu Kaufland pe primul loc
Deși dezvoltă programe prin care încearcă să atragă producători locali de partea lor, dar și capital de imagine și ...
Transelectrica scoate la licitație construcția unei noi linii electrice de 400 kV în Dobrogea
Transelectrica scoate la licitație construcția unei noi linii electrice de 400 kV în Dobrogea
Transelectrica a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul de licitație pentru construirea liniei ...
Se dezgheață piața de energie? Nuclearelectrica a încheiat noi contracte de vânzare de energie electrică până la finalul anului 2025
Se dezgheață piața de energie? Nuclearelectrica a încheiat noi contracte de vânzare de energie electrică până la ...
Nuclearelectrica, operatorul centralei nucleare de la Cernavodă, controlat de stat, a încheiat, din nou, în piața de ...