1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

News

Moartea şefului Total: "Neglijenţă criminală" a conducerii aeroportului - anchetatori

Accidentul de avion în care şi-a pierdut viaţa directorul gigantului petrolier francez Total, Christophe de Margerie, pe aeroportul Vnukovo din Moscova a fost cauzat de o 'neglijenţă criminală' din partea conducerii aeroportului, a anunţat marţi comisia de anchetă rusă pentru acest caz, relatează AFP.

21 oct, 2014 | Agepres

'Nu este vorba de un context tragic de circumstanţe, ci de o neglijenţă criminală a funcţionarilor care nu au reuşit să coordoneze corespunzător activitatea angajaţilor', a anunţat comisia, precizând că unii membri ai conducerii aeroportului Vnukovo care ar putea încerca să împiedice ancheta vor fi în curând 'suspendaţi din funcţii'.

Reprezentanţi ai grupului petrolier francez Total au confirmat marţi decesul directorului general Christophe de Margerie (63 de ani), într-un accident de avion produs pe aeroportul moscovit Vnukovo, scrie Agerpres.

Aeroportul Vnukovo este unul dintre cele trei aeroporturi internaţionale de la Moscova. Situat în sud-vestul capitalei Rusiei, dispune printre altele de un terminal pentru zboruri charter.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO