1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

Imobiliare

Mobilier1.ro a închiriat 2.000 mp în parcul industrial Urbano Parks din Floreşti-Gilău (Cluj)

Retailerul european de mobilier Mobilier1.ro a închiriat 2.000 mp în parcul industrial din zona Florești-Gilău, dezvoltat de Urbano Parks, un grup clujean de dezvoltatori. Noul spațiu închiriat este de 3 ori mai mare decât cel utilizat până acum și este gândit să le asigure necesarul pentru următorii 3 ani, conform estimărilor lor de creștere. 

14 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Mobilier1.ro face parte din grupul Furniture1.eu, retailer online de mobilier și accesorii, cu peste 10 ani experiență pe piața europeană. Spațiul din Urbano Parks este al 4-lea închiriat de companie, după depozitele din Bacău, Timișoara și București.

„În actualul context, nevoia de spații industriale clasă A nu a scăzut, ci dimpotrivă, au devenit tot mai relevante și evidente nevoile unor spații în care să existe fluxuri bine definite și o siguranță crescută a mărfii și a oamenilor. Suntem încrezători că, datorită andocărilor, a porții de acces în hală și a formei spațiului, depozitul nou în care au intrat partenerii noștri de la Mobilier1.ro le poate crește cu peste 25% capacitatea de procesare a produselor sau comenzilor fără a face noi angajări, prin reducerea semnificativă a timpului de procesare a produselor: din camion în depozit și din depozit în vehiculele de distribuție”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Parcul logistic Urbano Parks are 8.500 mp construiți și o valoare estimată a investiției, pentru întregul proiect, de 14 milioane de euro.

Parcul industrial logistic Urbano Cluj Vest (UCV) va avea o suprafață construită de 24.500 mp și 5 ha suprafață totală. Spațiile parcului industrial variază între 1.150 mp și 7.488 mp și au disponibile fiecare atât dock-uri, cât și câte un drive-in.

În plus, există opțiunea ca dezvoltatorul să finanțeze personalizările sau dotările suplimentare față de nivelul de specificație tehnică standard, cu amortizare în perioada contractuală de închiriere.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO