mobilPay a înregistrat 1 milion de tranzacţii în primele şase luni

NETOPIA mobilPay, lider local în domeniul microplăţilor cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card, a înregistrat peste un milion de tranzacţii online cu cardul în primul semestru al acestui an.
Economica.net - lun, 22 iul. 2013, 09:17
mobilPay a înregistrat 1 milion de tranzacţii în primele şase luni

Conform reprezentanţilor companiei, tranzacţia medie aproape s-a dublat în prima jumătate a acestui an, ajungând de la 90 la 160 de lei.

“Românii au început să capete tot mai multă încredere în plăţile efectuate online, cu cardul, iar acest lucru se reflectă şi în tranzacţiile procesate de mobilPay în prima parte a acestui an. În plus, investiţiile realizate de noi pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare, precum şi procesul de implementare al sistemului de plată online, au contribuit la creşterea continuă a business-ului”, a declarat Antonio Eram, CEO și fondator NETOPIA mobilPay.

Compania a procesat în primele şase luni din acest an peste un milion de plăţi online cu cardul, cu 15% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În prima jumătate a acestui an, NETOPIA mobilPay a intermediat plăţi online record, pentru produse electro IT şi turistice.

“Am procesat în prima parte a anului şi tranzacţii care au depăşit 7.000 de euro pentru o achiziţie de pe un site de produse electro IT, dar şi plăţi de peste 3.500 de euro pentru bilete de avion, ceea ce dovedeşte, încă o dată, că indiferent de valoarea cumpărăturilor, plăţile online sunt la fel de sigure”, a spus Antonio Eram.

De la începutul acestui an, peste 450 de comercianţi noi s-au alăturat procesatorului, de la companii din industria de turism până la magazine online şi furnizori de servicii.

Compania a mizat în ultimii ani pe implementarea celor mai noi tehnologii în domeniul plăţilor mobile şi pe oferirea către comercianţi a unei platforme complete, care să cuprindă toate modalităţile de plată posibile pentru clientul final: SMS, card, cash, transfer bancar, plăţi în rate. Printre noutăţile implementate în acest an se numără lansarea unui parteneriat cu Credit Europe Bank. În urma acestui acord, partenerii mobilPay au deja posibilitatea de a oferi clienţilor şi sistemul atractiv de cumpărături în rate prin CardAvantaj. Pe de altă parte, magazinele online partenere CardAvantaj pot opta pentru soluţia completă de procesare NETOPIA mobilPay.

Conform estimărilor procesatorului de plăţi, anul trecut, numărul românilor care au plătit online cu cardul a fost de 1,5 milioane, iar piața de profil s-a ridicat la peste 6 milioane de tranzacții. Dintre acestea, NETOPIA mobilPay a procesat circa 1,9 milioane de tranzacții, cu 35% mai multe decât în 2011.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
România celor două cutremure pe zi! Peste 18 cutremure cu magnitudine de peste 4 grade pe Richter au avut loc în ultimii doi ani. Asigurări de dezastru?
România celor două cutremure pe zi! Peste 18 cutremure cu magnitudine de peste 4 grade pe Richter au avut loc în ultimii ...
În ultimele 24 de ore,în România au avut loc două cutremure,unul de 3,5 altlul de 4,4 grade magnitudine pe scara Richter. ...
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Coronavirus: Vaccinarea va fi obligatorie din luna februarie în Austria. Doar pentru persoanele peste 18 ani
Austria va introduce obligativitatea vaccinării pentru adulţi împotriva coronavirusului de la începutul lui februarie, ...
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Cutremur cu magnitudinea 4,4 în judeţul Vrancea astăzi, 16 ianuarie 2022, la ora 15.43
Un cutremur cu magnitudinea de 4,4 s-a produs duminică, la ora locală 15:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Vrancea, ...