Mol angajează experţi inclusiv din România. Ce specialişti caută

Grupul MOL anunta inceperea unei campanii de recrutare, in 11 tari, inclusiv Romania, pentru 80 de pozitii de experti care vor activa in cadrul noii structuri internationale de conducere a grupului, cu sediul la Budapesta, potrivit unui comunicat.
Economica.net - joi, 13 sept. 2012, 14:45
Mol angajează experţi inclusiv din România. Ce specialişti caută

Posturile de experti scoase la concurs sunt din domenii operationale – achizitii, resurse umane, tehnologia informatiei si din arii de business – management de proiect, vanzari sau analiza.

Candidaturile pot fi depuse online, la adresa www.randstad.hu/molgroupcareers, începand cu 13 septembrie. Termenul limita pentru inregistrarea aplicatiilor este 26 septembrie.

Aceasta este a doua faza a campaniei de recrutare internationala a grupului. In cadrul primei parti, au fost selectati manageri pentru sediul central, înregistrându-se peste 1000 de candidaturi la 80 de pozitii.

Grupul MOL a lansat, recent, un program de reorganizare, numit GLOCAL, pe fondul dezvoltarii inregistrate de grup in ultimii zece ani la nivelul activitatilor internationale. Astfel, va fi separata administrarea activitatilor interne de a celor internationale. Structura centrala de conducere cu sediul la Budapesta va functiona ca o entitate internationala, avand competente strategice si de control, împartite în explorare-productie, rafinare si trading, distributie. Vor exista patru centre decizionale consolidate, numite companii flagship sau reprezentative: INA în Croatia, IES în Italia, MOL în Ungaria si Slovnaft în Slovacia.

Grupul MOL este una dintre companiile de top din Europa Centrala, cu operatiuni în peste 40 de tari si 32.000 de angajati în întreaga lume. MOL are operatiuni de explorare în 11 tari si de productie în 7 tari. Grupul controleaza, de asemenea, cinci rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia, Croatia si Italia. Compania detine o retea de peste 1.700 de benzinarii în Europa Centrala si de Sud-Est.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
O firmă turcească a câștigat contractul de reabilitare a Lotului 2 din Drumul Național 6 Alexandria – Craiova
O firmă turcească a câștigat contractul de reabilitare a Lotului 2 din Drumul Național 6 Alexandria – Craiova
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat vineri că, în urma finalizării procesului de ...
Autostrada Buzău – Focșani: CNAIR a avizat proiectul tehnic. Acum poate fi pregătită documentația pentru licitație – Grindeanu
Autostrada Buzău – Focșani: CNAIR a avizat proiectul tehnic. Acum poate fi pregătită documentația pentru licitație ...
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) poate începe pregătirea documentației pentru lansarea ...
Kristalina Georgieva, șefa FMI: Nu doar băncile centrale trebuie să se lupte cu inflația. Mai sunt și alți actori, inclusiv cei care se ocupă de vaccinare
Kristalina Georgieva, șefa FMI: Nu doar băncile centrale trebuie să se lupte cu inflația. Mai sunt și alți actori, ...
Nu doar oficialii băncilor centrale trebuie să combată inflaţia ci şi alţi decidenţi au un rol important de jucat, ...