1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 9 º

Turism

Monte Carlo, destinaţia perfectă pentru un turist în Monaco

Eşti în căutarea unei noi experienţe, a unei noi destinații extravagante, plină de mister, eleganţă, dar şi de istorie şi cultură? Monte Carlo, situat în Monaco, poate fi destinaţia perfectă pentru următoarea ta vacanţă, iar în continuare vei descoperi cinci motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo.

11 dec, 2019 | ECONOMICA.net

TOP 5 motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo

1. Atracțiile turistice

Unul dintre principalale motive pentru care merită să vizitezi Monte Carlo îl reprezintă atracțiile turistice. Opera din Monte Carlo, renovată în 2004, fost decorul pentru creații de operă internaționale impresionante, spectacole excepționale de balet și concerte prestigioase. În prezent, rămâne un obiectiv turistic pentru majoritatea persoanelor care își doresc să descopere o bucată de istorie.
Muzeul Oceanografic și Acvariul reprezintă alte locuri pe care trebuie să le vizitezi dacă ajungi în Monaco. În primul rand, numai clădirea, spectaculoasă prin arhitectură și design, poate reprezenta un motiv destul de puternic pentru care să te oprești în loc și să admiri frumusețea arhitecurală. Cercetează, de asemenea, acvariile pline cu peșți multicolori, care înoată în jurul recifurilor de coral și intră puțin în lumea lui Jacques Cousteau, celebrul explorator marin!

2. Experiență extravagantă și luxoasă

Când te gândești la Monte Carlo, nu poți să asociezi aceată locație decât cu luxul și cu extravaganța. Și dacă faci parte din aceasta tipologie de persoane, în mod cert, experiența va fi una extrem de interesantă. În primul rand, trebuie să știi că majoritatea hotelurile sunt definiția rafinamentului. Te vei putea caza într-unul dintre cele mai bune hoteluri pe care ți le poți dori, cu servicii extraordinare din toate punctele de vedere, aproape de plajă sau cu o vedere panoramică către mare, decor fascinant, per total, definiția cuvântului extravaganță.

Te poți bucura, de asemenea, de o ședință de relaxare și aromaterapie ce implică băi cu alge și hidro-masaj, gomaje marine cu sare din Marea Moartă, împachetări terapeutice cu nămol, dar și alte beneficii. Daca deja ți-am captat atenția, trebuie să știi faptul că Resortul Thermes Marins este una dintre cele mai diverse și complexe stațiuni balneare, cu un număr impresionant de tratamente posibile din care poți alege. Așadar, dacă eșți în căutarea locului perfect pentru a te răsfăța sau, pur și simplu, pentru a te relaxa, trebuie să descoperi acest resort.

3. Cele mai luxoase cazinouri și cluburi

Dacă ești pasionat de jocurile de noroc, în mod cert, te vei putea bucura de o experiență inedită, mai ales că aici poți regăsi cinci locații incrdibile ce găzduiesc cazinouri de lux, inclusiv unul dintre cele mai faimoase din lume, și anume Casino de Monte-Carlo. Dacă ești pasionat de jocurile de cazino, merită să te bucuri de această experiență cel puțin o dată, iar în cazul în care nu te interesează jocurile în mod special, poți vizita cazinoul pentru decorul impresionant și atmosfera captivantă. Dacă totuși nu ajungi în Monte Carlo, trebuie să știi că te poți bucura de experiențe aproape la fel de incredibile, alegând să joci online la un cazino licențiat. Înainte să iți deschizi un cont la cazinoul tău favorit, poți accesa platforma jocpacanele.ro, pentru a încerca jocuri gratis, fără riscuri.

În general, viața de noapte este vibrantă, iar în acest sens, atracția principală de aici este renumitul club de noapte Jimmy’z, un loc adesea vizitat și de celebrități. Buddha Bar este o alta locație importantă în acest domeniu și un „must do”, dacă vrei într-adevăr să ai parte de o adevărată experiență în Monte Carlo.

4. Gastronomia

Mâncarea este un detaliu extrem de important pentru o persoana ce își dorește să viziteze țări noi și să descopere cultura, istoria și tradiția acelui popor, inclusiv la nivel gastronomic. În Monaco, vei putea găsi restaurante luxoase cu servicii de cea mai înaltă calitate. De asemenea, restaurantele asigură o priveliște spectaculoasă, Monte Carlo fiind situat pe Coasta de Azur.

5. Posibilitatea de a vizita 3 țări într-o singură zi

Monaco este cunoscut drept locul în care poți vizita 3 țări diferite într-o singură zi. Centrul Monaco se află la o distanță de doar 16 kilometri de Italia și 13 kilometri nord-est de Nisa, Franța. Așadar, poți vizita cu ușurință 3 țări într-o singură zi! Spre exmplu, poți lua micul-dejul în Italia, prânzul în Monaco și cina în Franța.

Sunt multe alte motive pentru a vizita Monte Carlo, iar dacă ești un aventurier convins, în mod cert, te va încânta această experiență, iar Monte Carlo va fi un loc în care te vei întoarce ori de câte ori vei avea ocazia.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO