1EUR = 4.8750 RON | Bucureşti 29 º

News

Moxy Bucharest, hotel cu focus pe milleniali, ofertă specială în acest weekend. Camerele se vor rezerva la un preț care corespunde zilei din lună

Moxy Bucharest Old Town, hotel dedicat generației millenials,  va rezerva, în acest weekend la un preț echivalent cu numărul zilei pentru care se face rezervarea: 13 euro pe 13 august, 14 euro pe 14 august, 15 euro pe 15 august și 16 euro pe 16 august. Moxy Bucharest Old Town și-a deschis oficial porțile pe 20 iulie în centrul Bucureștiului.

13 aug, 2020 | ECONOMICA.net

Oferta este valabilă doar în acest weekend, pe toate website-urile de booking ale Marriott.com, pe Booking.com și pe alte site-uri ale agențiilor de turism.

Hotelul Moxy Bucharest Old Town are la dispoziție 119 camere și multe caracteristici care cresc nivelul de siguranță în deplasare, comparativ cu hotelurile clasice: mic dejun grab&go - însemnând că micul dejun este disponibil în regim to go, cheia digitală, check-in-ul mobil și chat-ul disponibil tuturor oaspeților care doresc să discute cu personalul hotelului oricând și de oriunde, fără a fi nevoie de contact direct.

Hotelul respectă toate măsurile de siguranță necesare pentru a oferi oaspeților o experiență sigură: dezinfectarea tuturor spațiilor publice de mai multe ori pe zi, purtarea echipamentului de protecție de către angajați, utilizarea liftului de către maximum două persoane / o familie în același timp, păstrarea unui interval de 72 de ore înainte de cazarea următorului oaspete în cameră, utilizarea cheii digitale, număr limitat de oaspeți în sala de fitness și alte măsuri de precauție pentru distanțarea socială.

În plus, Moxy a numit manageri dedicați - Health & Safety, Food & Safety și Wellness & Safety Officers - care au misiunea de a proteja sănătatea oaspeților și de a se asigura că toate măsurile de siguranță sunt aplicate. Hotelul va fi deschis ca Centru pentru Siguranța și Bunăstarea Oaspeților, o umbrelă de comunicare a hotelurilor administrate de Apex, datorită numărului mare de măsuri de siguranță luate.

În București, Apex Alliance gestionează și alte trei hoteluri - Hilton Garden Inn Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport și Courtyard by Marriott Bucharest Floreasca, oferind un număr total de 678 de camere în zone strategice ale orașului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO