1EUR = 4.8397 RON | Bucureşti 27 º

News

MT: Constructorul lotului de pe A3 de la intrarea în Bucureşti şi-a luat angajamentul că va finaliza lucrările până în septembrie

Constructorul lotului de pe A3 de la intrarea în Bucureşti şi-a luat angajamentul că va finaliza lucrările până în luna septembrie, iar reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere vor urgenta procedurile birocratice necesare pentru finalizarea proiectului, informează MT, pe pagina sa de Facebook.

19 apr, 2018 | Agerpres

Constructorul a fost chemat să dea explicaţii la Ministerul Transporturilor după ce ministrul Lucian Şova a constatat o mobilizare foarte slabă pe şantier.

Pe 14 aprilie, ministrul Transporturilor a efectuat o vizită neanunţată pe A3, la intrarea în Bucureşti, constatând o mobilizare extrem de slabă a constructorului, deşi vremea era foarte bună pentru lucrări.

'Ministrul a cerut ca antreprenorul să se prezinte la minister ca să-şi ia angajamentul că intensifică ritmul lucrărilor. De asemenea, a solicitat conducerii CNAIR să monitorizeze mult mai atent proiectul. Constructorul îşi asumase că termină tronsonul de autostradă în această vară, însă ritmul de lucru este nesatisfăcător', potrivit MT.

Lucrările la 'ciotul de 3 km' dintre Şoseaua Petricani şi Centura Capitalei erau programate să fie gata în 2015, dar contractul a fost reziliat. Un nou contract a fost semnat în februarie 2016 cu asocierea formată din societăţile Aktor (Grecia) şi Euroconstruct Trading '98 (România). Lucrările ar trebui finalizate - conform contractului - până în august 2018.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO