1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Imobiliare

Mulberry Development va începe construcţia hotelului Radisson Blu din Isho Timişoara

Mulberry Development, companie deținută de Ovidiu Șandor, a obținut autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu din cartierul Isho din Timișoara. Lucrările de construcție vor demara în zilele următoare. Investiția este una de referință în ceea ce privește excelența în servicii pe piața locală. Noul hotel va crește portfoliul companiei Radisson Hotel Group în România la cinci hoteluri, două în curs de operare, iar trei în dezvoltare.


05 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2021, an în care orașul va fi Capitală Culturală Europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant și un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcționa 24/7 precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii. 

„Este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase investiții din Timișoara și regiunea de vest în zona serviciilor. Demonstrăm astfel că dezvoltarea polului nostru de business reprezintă o oportunitate reală pentru atragerea unor investitori de mare anvergură în oraș. Timișoara va avea un hotel internațional, care va deveni o referință în regiunea noastră și care va contribui la dezvoltarea orașului prin facilitățile oferite”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului Isho.

Hotelul va fi o componentă integrantă a proiectului imobiliar mixt Isho din Timișoara care cuprinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație.

Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la patru hoteluri Radisson Blu și un hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu și Gaivoronschi, Timisoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania.

Radisson Hotel Group este una din cele mai mari companii hoteliere din lume, deținând șapte branduri hoteliere diferite și un portofoliu de peste 1.400 de hoteluri în curs de operare sau diverse stadii de dezvoltare în toată lumea. Portofoliul Radisson Hotel Group include Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson și Country Inn & Suites by Radisson.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO