1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

News

Municipalitatea din Ierusalim oferă turiștilor vizite virtuale la Zidul Plângerii

Municipalitatea din Ierusalim, în colaborare cu un startup israelian, a lansat o platformă,“Jerusalem is traveling 2 U”, prin care turiștii ce doresc să viziteze orașul își pot în continuare îndeplini dorința chiar și în timpul restricțiilor impuse de Covid-19. 

10 apr, 2020 | ECONOMICA.net

Extrem de solicitate sunt serviciile online ce presupun depunerea unui mesaj la Zidul Plângerii și accesul la acesta prin intermediul camerelor ce transmit 24/7 direct din acel loc.

„Printre principalele obiective la momentul actual este să fim în continuare aproape de turiștii noștri, iar prin intermediul activităților și tururilor pe care le punem la dispoziție pe platforma Jerusalem is Traveling 2U, încercăm să le menținem interesul și să îi asigurăm că suntem alături de ei. Suntem mândri ca am reușit să ne adaptăm noilor tendințe în turism și să punem la punct acest site atât de repede, întrucât procesul durează de fel luni întregi. Sperăm să ne revedem cu toții cât mai curând”, a declarat Ilanit Melchior, Director de Turism pentru Autoritatea de Dezvoltare din Ierusalim.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO