1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 24 º

News

NASA intensifică asistenţa acordată pentru găsirea avionului Boeing 777 dispărut

Administraţia Naţională Aeronautică şi Spaţială din Statele Unite va intensifica asistenţa logistică oferită operaţiunilor internaţionale de căutare, în sudul Oceanului Indian, a posibilelor resturi ale avionului Boeing 777 al Malaysian Airlines, dispărut de două săptămâni.

22 mar, 2014 | Mediafax

NASA s-a alăturat de o săptămână eforturilor de căutare a Cursei MH370, oferind acces la baza de date care conţine imagini filmate prin satelit, informează Fox News.

În contextul imaginilor filmate prin satelit care surprind două obiecte în sudul Oceanului Indian, "NASA va mobiliza în următoarele zile dispozitivele tehnice existente pentru vizualizarea zonei respective", a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei.

Navele şi aeronavele trimise în zona unde ar putea fi obiectele suspecte nu au găsit nimic deocamdată, iar experţi australieni au explicat că este posibil ca părţile aeronavei să se fi scufundat între timp.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysian Airlines a dispărut pe 8 martie, în timp ce se deplasa de la Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de pasageri şi membri ai echipajului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO