1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 20 º

News

Nelu Tătaru, despre Covid-19: Vom avea două săptămâni destul de grele

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că, atâta timp cât autorităţile au fost lăsate să ia măsurile pe care le-au considerat de cuviinţă, evoluţia pandemiei a fost favorabilă. Tătaru spune că ”suntem într-un moment destul de dificil, vom avea două săptămâni destul de grele”, pe care, însă, cu sprijinul poplaţiei şi al agenţilor economici, crede că le putem gestiona, scrie News.ro. 

19 iul, 2020 | News.ro

”Orice poate veni în sprijinul asistenţei medicale, orice poate veni în sprijinul sănătăţii românilor, orice poate veni în sprijinul împotriva luptei împotriva SARS-COV-2 este binevenit, dar haideţi să nu încălecăm politic un moment de suferinţă al poporului român”, a spus, duminică, la Leţcani, în judeţul Iaşi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, scrie News.ro. 

"Când am putut decide şi am putut trata aşa cum consideram noi, am avut o evoluţie favorabilă. Când  a intervenit acea măsură de relaxare, dar nu acela a fost pericolul, ci acea neîncredere, acea bagatelizare, acele îndemnuri  de a nu respecta...Când vine din partea unei forţe politice, când vine din partea unor oameni care reprezintă ceva în statul român, când vine din partea unor lideri de opinie, totul devine foarte greu", a adăugat Nelu Tătaru. 

Ministrul Sănătăţii a spus că suntem într-un moment dificil.

"Suntem într-un moment destul de dificil, vom acea două săptămâni destul de grele pe care, în contextul în care apare şi legea marţi, o să le putem gestiona, dar trebuie o colaborare, atât din partea  agenţilor economici cărora le-am facilitat redeschiderea unor afaceri în contextul relaxărilor, cât şi poplaţiei civile care ar trebui să respecte normele de aplicare a acestor relaxări", a mai afirmat ministrul, scrie News.ro. 

La ultima comunicare a Grupului de Cominicare Strategică au fost raportate 889 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, numărul fiind în creştere constantă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO