1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 4 º

Imobiliare

NEPI Rockcastle a finalizat modernizarea a 7.000 mp din Brăila Mall, cu o investiție de 2 milioane de euro

NEPI Rockcastle a investit 2 milioane de euro in modernizarea a 7.000 mp din centrul comercial Brăila Mall, cu o suprafață totală de 52.500 mp. Ca parte a procesului de reconfigurare, brandul de articole sportive, Decathlon, va deschide în centrul comercial brăilean un magazin cu o suprafață de peste 2,000 mp.

02 sep, 2020 | ECONOMICA.net

Brăila Mall a demarat un amplu proces de reconfigurare a spațiului de retail și devine cea mai apreciată destinație de cumpărături din oraș. Datorită lucrărilor de modernizare, magazinele SMYK, Salofarm, Naturlich, Pepco și Animax își vor întâmpina clienții într-un decor nou.

În prezent, centrul comercial deține peste 52.500 metri pătrați de spații comerciale, iar structura mixtă de chiriași este reprezentată de H&M, Deichmann, C&A, CCC, New Yorker, Hervis, Sportisimo, Benvenuti, KIK, Stradivarius, Bershka sau Pull&Bear.

Brăila Mall a implementat un set de măsuri care asigură normele de siguranță și distanțare socială în conformitate cu reglementările autorităților. Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, măsură obligatorie și pentru întreg personalul centrului comercial. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la intrarea în centrul comercial, s-a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Shopping City Timişoara, City Park Constanta, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamţ, Shopping City Satu Mare și Shopping City Târgu-Mureș, deschis recent.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO