1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

NEPI Rockcastle a finalizat un complex de birouri în centrul Capitalei, după o investiţie de 37 de milioane de euro

NEPI Rockcastle, compania rezultată în urma fuziunii dintre fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi fondul imobiliar sud-african Rockcastle, a finalizat un complex de birouri amplasat în Piaţa Victoriei din Bucureşti, după o investiţie de 37 de milioane de euro, a anunţat vineri compania.

28 iul, 2017 | News.ro

Ansamblul are o suprafaţă totală închiriabilă de peste 7.700 mp şi este compus dintr-o clădire de birouri cu design avangardist, o piaţetă deschisă publicului larg şi din Vila Oromolu, care a fost recent restaurată. Proiectul este amplasat, în Piaţa Victoriei, la intersecţia Bulevardului Aviatorilor cu strada Paris.

General Electric, Fitbit şi Philip Morris se numără printre chiriaşii complexului de birouri.

„Pentru că scopul nostru este să transformăm România într-un hub cheie pentru General Electric în Europa Centrala şi de Est, intenţionăm să angajăm aproximativ 100 de specialişti IT de top în anul următor, pentru a completa astfel forţa existentă de lucru, care numără în prezent 150 de angajaţi. Faptul că ne desfăşurăm activitatea în cea mai sustenabilă şi high-tech clădire de birouri din ţară va fi un atu major în intenţia noastră de a atrage cei mai talentaţi specialişti din România şi din regiune", a declarat Senior Services Director al GE's Global Delivery Center în Bucureşti, Silviu Cretean.

Pe data de 19 iulie, NEPI, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa imobiliară românească, a anunţat că a încheiat fuziunea cu fondul imobiliar sud-african, Rockcastle, cu afaceri extinse în Polonia, noua entitate devine cel mai mare investitor imobiliar listat din Europa Centrală şi de Est.

NEPI Rockcastle se concentrează asupra creşterii şi dezvoltării activelor imobiliare din pieţe competitive din Europa Centrală şi de Est, ocupând poziţii de top în ţări precum România, unde este cel mai mare deţinător de proprietăţi de retail, Polonia (al patrulea cel mai mare dezvoltator din retail) şi Slovacia (a doua cea mai mare companie de pe acest segment), având o prezenţă puternică şi în Croaţia, Cehia, Serbia şi Bulgaria.

Din portofoliul românesc al companiei fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva şi alte centre comerciale.

NEPI Rockcastle deţine în România şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO