1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Imobiliare

NEPI Rockcastle a inaugurat mallul de 42.200 mp Promenada Sibiu

NEPI Rockcastle a inaugurat azi centrul comercial Promenada Sibiu cu o suprafață de 42.000 mp, și în urma unei investiții de 100 de milioane de euro. Mallul găzduiește peste 150 de magazine între care primul hypermarket Kaufland într-un mall și primul cinematograf multiplex din oraș, CineGold, cu nouă săli și peste 2.600 mp de food court.

14 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Promenada Sibiu se desfășoară pe 4 niveluri și în prezent e închiriat în proporție de peste 99%. Proiectul prevede 1.600 de locuri de parcare, dispuse pe 4 niveluri. Dintre acestea, 400 sunt situate la nivelul 2, cu acces direct la zona de food court și cinematograf.

„Promenada Sibiu este un centru comercial de ultimă generație, un nou standard pentru retailul românesc și un reper de arhitectură pentru industria de profil. Prin Promenada Sibiu vom oferi o nouă imagine orașului, ce va atrage nu doar localnici, dar și vizitatori din regiune și, bineînțeles, turiști. Am acordat o atenție deosebită mixului comercial cu cel de divertisment, pentru că a merge la mall nu mai este doar acea activitate clasică, dedicată cumpărăturilor de haine. În 2019 este o destinație de entertainment, de noi descoperiri culinare sau de petreceri, alături de prieteni și familie”, declară Dorinel Udma, Center Manager Promenada Sibiu și Asset Management NEPI Rockcastle.

Noul mall urmează direcția trasată de presiunea traficului de public și a online-ului, iar principala ancoră pare a fi zona de food court de 2.600 mp și cea de divertisment cu cinema și alte opțiuni de petrecere a timpului liber.

NEPI Rockcastle este principalul proprietar de centre comerciale din România, cu un portofoliu care are poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Shopping City Timișoara, City Park Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO