1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Imobiliare

NEPI Rockcastle va finaliza în 2020 extinderea Shopping City Buzău

Procesul de extindere a Shopping City Buzău derulat de NEPI Rockcastle se apropie de finalizare, odată cu inaugurarea, în luna decembrie, a zonei noi de food court a mallului. Simultan, actuala secțiune de luat masa va intra în modernizare, iar brandurile prezente acolo vor fi relocate în noul spațiu. Începând cu 2020, când tot procesul de modernizare al centrului comercial va fi încheiat, cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune.

02 dec, 2019 | ECONOMICA.net

Extinderea și modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiție de 16 milioane de euro, în mallul preluat de NEPI Rockcastle de la omul de afaceri Dan Ostahie pe vremea când se numea Armonia Mall Buzău.

Printre brandurile prezente în noua zona de food, se află KFC, McDonalds, Spartan, Mesopotamia, Mado sau Toledo.

Oferta culinară va fi completată de băuturile calde și dulciurile aduse de Tutti Caffe, Cofetăria Andrei și Corina Caffe.

Printre brandurile de fashion aflate în premieră în oraș se regăsesc LC Waikiki și Hervis, în timp ce zona de beauty aduce inaugurarea primului magazin Yves Rocher.

Tot pe lista premierelor se mai regăsesc Victoria Home, OptiBlu și Farmacia Max, în vreme ce Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon și Class se vor reloca în spații noi, din cadrul extensiei Shopping City Buzău.

Suprafața suplimentară de aproximativ 6.000 de metri pătrați va mai găzdui și cel mai mare cinematograf multiplex din regiune, care va fi inaugurat, de asemenea, în 2020, iar mallul va ajunge la 23.900 mp.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO