1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

New Work deschide primul spațiu de coworking în România, în AFI Tech Park

După ce AFi Europe dezvoltatorul AFI Tech Park a anunțat compania de coworkin și soluții privind spațiile de lucru, New Work, drept nou chiriaș al proiectului, inaugurarea noului sediu al New Work în clădirea de birouri va avea loc pe 8 august.

17 iul, 2019 | ECONOMICA.net

New Work va oferi 2.800 mp companiilor interesate de coworking, circa 84 de stații de lucru, la etajul șase al AFI Tech Park. Acesta e primul spațiu care va fi deschis în România de New Work.

Clădirea AFI Tech Park 1 a fost finalizată în T3 2018, are o suprafață închiriabilă totală de 22.000 mp de spații de birouri clasa A și este situată în apropiere de Palatul Parlamentului și Piața Unirii.

După finalizarea celor 3 faze ale proiectului, AFI Tech Park va fi unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din zonă, oferind 56.000 mp de spații de birouri clasa A, în cele două clădiri P+8 etaje și un turn de 14 etaje.

AFI Europe mai deține birourile AFI Park, și mallul AFI Cotroceni de 90.000 mp, și are în dezvoltare proiectul rezidențial AFI City. De asemenea, compania israeliană și-a exprimat interesul asupra achiziționării proiectului Casa Radio, evaluat la 60 de milioane de euro, de la Plaza Centers și a portofoliului de birouri al NEPI Rockcastle, cu o suprafață de 170.000 mp și evaluat la 309 milioane de euro. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO