New Work vrea să-şi majoreze capitalul şi a creat soluţia de 360° Workspace Solution, care rentabilizează spaţiile de birouri

New Work, furnizor de spații de birou flexibile din Europa Centrală și de Est, începe să își crească capitalul din seria C. Activitatea sa se va concentra pe dezvoltarea de servicii care răspund la provocările pandemiei COVID-19, cum ar fi soluția de 360° Workspace Solution care maximizează rentabilitatea spațiilor de birou. Compania e prezentă în România, deocamdată, în AFI Tech Park 1, unde a închiriat 2.800 mp.
Economica.net - mie, 24 iun. 2020, 03:55
New Work vrea să-şi majoreze capitalul şi a creat soluţia de 360° Workspace Solution, care rentabilizează spaţiile de birouri

 „Tocmai am finalizat o majorare a capitalului din clasa B de 2,1 milioane euro la începutul lunii aprilie. Acest lucru ne-a oferit suficient spațiu pentru a ne pregăti pentru provocările asociate cu COVID – 19. Acum, când vedem oportunități semnificative de a accelera prezența noastră pe piață, vom profita de această oportunitate și vom crește capitalurile proprii prin strângerea a 15 milioane EUR suplimentari ca o majorare de capital din clasa C. Creșterea suplimentară este semnificativă, până la sfârșitul anului vom dubla numărul de locații din Polonia și apoi în Ungaria și Cehia. Acest lucru se bazează pe cererea Clienților pentru soluții de birou flexibile din cauza recesiunii care ne așteaptă”, spune Hubert Abt, fondator și CEO al New Work.

Strategia New Work pentru locuri de muncă prevede dezvoltarea instrumentelor care utilizează tehnologii de ultimă oră, deoarece acestea răspund nevoilor chiriașilor și proprietarilor de imobile, determinate de evoluțiile pieței care au avut loc în realitatea COVID-19.

Toți experții sunt de acord. Noua realitate și răspândirea coronavirusului în întreaga lume vor aduce spații de birou flexibile în centrul atenției la nivel mondial. Acestea sunt concluziile sondajului realizat de Colliers International în aprilie.

74% dintre respondenți (reprezentanți ai sectorului IT, sectorului de servicii bancare, asigurări și finanțe) consideră că modul în care este utilizat spațiul de birou se va schimba probabil. Dar în ce fel? Munca de la distanță, fie de la domiciliu, fie dintr-un spațiu flexibil, va câștiga cu siguranță popularitate. Companiile caută, de asemenea, formate de închiriere hibride. În acest aranjament, o parte a spațiului este închiriată ca un birou convențional, completată de o componentă a spațiului de birou flexibil.

 „Birourile flexibile de după COVID – 19, vor constitui până la 30% din totalul spațiilor de birou disponibile din Europa Centrală și de Est. Înainte de criză, această cifră a fost de doar 3-5%, potrivit Actualizării noastre de Piață – Soluții Flexibile de după COVID-19, pe care am publicat-o în aprilie. Unii jucători, precum Regus, indică o cotă de piață de până la 70% în viitorul apropiat”, spune Hubert Abt.

Pe de o parte, proprietarii imobilelor trebuie să se adapteze noilor cerințe, iar pe de altă parte, companiile mari care au un surplus de spațiu pentru subînchiriere caută puteri manageriale pentru a deservi un astfel de spațiu pentru comercializare. Aici vine New Work cu Soluția sa de 360° Workspace Solution. Este o platformă concepută pentru a maximiza rentabilitatea spațiilor de birouri comerciale.

Ca parte a serviciului, New Work pregătește o analiză detaliată a suprafeței, adaptează designul și funcțiile la standardele post-COVID și comercializează zonele comune pentru a crește atractivitatea lor pentru utilizatori și pentru a genera noi fluxuri de venituri. Platforma Space as a Service oferă proprietarilor de imobile posibilitatea de a monitoriza performanța în timp real. În plus, ajută New Work să reducă timpul de finalizare a tranzacțiilor de la peste șase luni la doar câteva săptămâni. 

New Work este unul dintre lideri printre furnizorii de servicii de birou flexibile din Europa Centrală și de Est. Compania, fondată în 2012, administrează spații de birouri în cinci țări: Polonia, Ungaria, Cehia, România și Ucraina. New Work prestează servicii pentru companii precum LOT, Lufthansa și Tata și are peste 100 de angajați.

Te-ar mai putea interesa și
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Explorăm impactul reducerii recompenselor pentru minerit, proiecțiile experților privind prețul Bitcoin după halvingul din aprilie 2024 și felul în care acest eveniment ar putea să modeleze......
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
O dată cu încheierea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, Senior Investment Manager la ROCA Investments, ROCA Agri ...
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, ...
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...